Antalyasporlu Küçük Futbolcular, 30 Agustos Zafer Kupasi'nda Bir Araya Geldi

Antalyaspor Kulübü Dernegi’nce düzenlenen, 18 Antalyaspor futbol okulunda forma giyen 755 minik sporcu 30 Agustos Zafer Kupasi’nda bir araya geldi. Hasan Subasi Tesisleri’nde gerçeklestirilen turnuva Antalyaspor Futbol Okullarinda futbol egitimi gören 2011-2014 yas guruplari arasi dogumlu minik sporculardan olustu.

30 Agustos Zafer Kupasi adi verilen turnuvanin açilisina, Antalyaspor Kulübü Dernegi Baskani Emin Kemal Hesapçioglu, Antalyaspor A.S. Baskani Aziz Çetin, Antalyaspor A.S ve Dernek yönetim kurul üyeleriyle birlikte FTA Antalyaspor futbol direktörü Sedat Karabük , TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan katildi.



“Gençleri önemsiyoruz”

Yaptigi açilis konusmasinda futbol okulundaki miniklerin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutlayan Antalyaspor Kulübü Dernegi Baskani Emin Kemal Hesapçioglu, " Sizleri kirmizi beyaz forma altinda bir arada görmekten çok mutluyum. Siz gençleri önemsiyor ve gelecegimiz olarak görüyoruz. Hepinizin çok basarili olacaginiza inaniyorum. Bütün takimlarimiza basarilar diliyorum” dedi.



“Önceligimiz iyi birey olmak”

Önceligin iyi birey olmak olduguna vurgu yapan Antalyaspor A.S. Baskani Aziz Çetin, " 30 Agustos Zafer Bayrami turnuvasinda yer alan minik futbolcularin 3-5 yil sonra gerek Antalyaspor armasi altinda, gerekse liglerimizin baska takimlarinda boy gösterecegine yürekten inaniyorum. Bizim anayasamiz olan tüzügümüzde Büyük Önder Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik, ayni zamanda ahlaklisini severim’ sözü yer alir. Önceligimiz, iyi birer futbolcu olmaktan ziyade, ahlakli ve iyi birer insan olmaktir. Hepinizin bayramini kutluyor ve basarilar diliyorum" diye konustu.

Hasan Subasi Tesisleri’nde gerçeklestirilen ve minik sporcu ailelerininde büyük ilgi gösterdigi 30 Agustos Zafer Kupasi turnuvasinin baslama vurusunu Baskanlar Emin Kemal Hesapçioglu ve Aziz Çetin yapti.

Kaynak: İHA