24Erzincanspor Kulüp Baskani Keles, Sezon Hazirliklarini Degerlendirdi

24Erzincanspor Yönetim Kurulu Baskani Gökhan Keles, 2021-2022 futbol sezonu öncesinde hazirliklari degerlendirdi.

Bu hafta baslayacak olan ligde ilk haftayi 24Erzincanspor’un bay olarak geçirecegini kaydeden Keles, “Kirmizi siyahli kulübümüze destek olan sponsorumuz, forma reklam sponsorumuz, herkese tesekkür ederim. Yapilan sponsorluk anlasmalarinin takimimiza ugurlu gelmesini temenni ediyorum. Dünyada ve ülkemizde kulüplerin ekonomik olarak sikinti çektigi bu günlerde, sadece federasyon gelirleri ve yan gelirler yeterli olmadigi için sponsorlarimizin destegi kulübümüzün basarisinin devamliligi için önem arz etmektedir. Bu güzel birlikteliklerimizde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Biz, taraftarimiz ile 7’den 70’e bir aileyiz. Yönetimimizde bulunan arkadaslar, ekip ruhu içerisinde büyük fedakarliklarla çalisiyor. Ayni kusak, ayni sehrin gençleriyiz. Bakis açilarimiz ayni, hal böyle olunca basari da beraberinde geliyor.” dedi.

3. ligde sampiyon olup 2. lige yükseldiklerini ve 2. ligde bütçesi 24Erzincanspordan kat kat fazla olan takimlara karsi play- off oynamaya hak kazandiklarini kaydeden 24Erzincanspor Yönetim Kurulu Baskani Gökhan Keles, “Bu basarilari iki sezonda hep birlikte gerçeklestirdik. 24Erzincanspor’un basarisi Erzincan’da yasayan herkesi mutlu ederken il disinda yasayan Erzincanlilarinda gurur kaynagi olmustur. Takimimiza maddi kaynak saglamak için gece gündüz çalistik. Mücadele ettigimiz rakiplerimizden bizim gibi sehir takimlari sehrin öz kaynaklarindan da gelir elde ediyorlar. Bu sehir hep birlikte tek vücut oldugunda basari kaçinilmaz olacaktir.” diye konustu.

Sezona Tarsus Idman Yurdu deplasmaninda alinacak puan ve puanlarla iyi bir baslangiç yapmak istediklerini kaydeden Keles, “Bunu basarmak için takimimiz, Teknik Direktörümüz Erman Kiliç nezaretinde durmaksizin çalisiyor. Yogun çalisma, arastirma ve analiz sonucunda kulübün de finansal ve ekonomik dengelerini gözeterek transferlerimizi gerçeklestiriyoruz. Transfer ettigimiz oyuncularin hazirlik maçlarinda da izledigimiz üzere takima uyum sagladigini hep birlikte gördük. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yapilan transferlerin performansindan ben sahsim adina oldukça memnunum. Son olarak takimimiza ciddi manada katki saglayacagini düsündügümüz her iki kanatta ve forvette oynayabilen bir futbolcu daha alarak transferi bitirmeyi düsünüyoruz. Takima kattigimiz genç transferler ile altyapidan A takima kazandirilan genç yetenekli futbolcularimizdan ümitliyiz. Erman Hocamizin gençlere ve altyapiya önem vermesi bizleri mutlu ediyor.

Bu sezona teknik direktör olarak futbol geçmisi ve kariyeri herkes tarafindan bilinen, geçtigimiz sezon göreve getirdigimiz ve basarili bir grafik çizen Erman Kiliç hocamiz ile yolumuza devam ederken hocamizin yardimciliklarini Ertugrul Arslan, Murat Aydogan, Ibrahim Girak, Senol Tüfekçi ve kaleci Antrenörü olarak da Emre Arslan ile anlastik. Geçen yilki futbolcularimizdan Mümin Talip Pazarli, Yunus Emre Çakir, Hayrullah Mert Akyüz, K. Talha Kabakci, Ozan Papaker, Emirhan Demir, Ugurcan Bekçi, Abdülcebrail Akbulut, Emre Sarikaya, Saruhan Kaymak, Sefa Akgün, Ridvan Türker, ve Mustafa Talha Özbay ile devam edilirken dis transferde de teknik heyet ve transfer komitemizin titiz çalismasi sonucu Muhammed Demirci, Oktay Balci, Ilyas Yilmazer, Yusuf Avcilar, Sefa Küpeli, Atalay Yildirim, Ibrahim Can Köse, Birhan Vatansever, Murat Can Yildiz Mustafa Inan, Seyit Niyazi Özcan, Emirhan Karagülle ve Selim Aytekin transferlerini gerçeklestirdik. Transfer sezonu boyunca fedakarane çalismalarindan dolayi transfer komitemize ve yönetim kurulumuza tesekkür ederim. Yeni sezon formalarimizin sosyal medyada yayinlanmasiyla büyük begeni kazanmasi ve taraftarlarimizin sabirsizlikla bekledigi ürünlerimizin yer alacagi satis magazamizin açilmasi konusundaki isteklerini takip ediyorum. Göreve geldigimizden bu güne birçok basariya imza attigimiz gibi yillardir hayali kurulan ürün satis magazasinin hayata geçirilmesine de sayili günler kaldigini bura da belirtmek isterim. Yeni yapilan stadimizda satis magazamiz için ayrilan bölüm bulundugunu ve burada kulübümüzün kendi markasi ile yapilan ürünlerin satilacagini taraftarimizla paylasmak isterim.

Yine uzun bir aradan sonra tribünlerdeki yerini alacak olan taraftarlarimiz için kombine biletlerimizin satisi da önümüzdeki günlerde yapilacaktir. Kombine satislarinda takimimiza vereceginiz desteklerden dolayi simdiden tesekkür ediyorum. Bu güne kadar hep yanimizda olan taraftarlarimizla tekrar bulusup ayni havayi soluyacagimizdan mutluluk duyacagimi belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile yeni futbol sezonumuzun kazasiz, belasiz, kavgasiz, centilmence, dostça olmasini temenni ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA