Tuzla'da 30 Agustos Zafer Bayrami'na Özel Kadinlar Futbol Turnuvasi Düzenlendi

Tuzla Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami’na özel Yildiz Kadinlar Futbol Turnuvasi düzenledi. Tuzla Belediyesi ev sahipliginde Orhanli Spor Tesisinde yapilan turnuvaya 6 takim katildi. Besiktas Kadin Futbol Takimi’nin da yer aldigi turnuvada dostluk mesajlari verildi.

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99’uncu yil dönümü tüm yurtta oldugu gibi Tuzla’da da coskuyla kutlaniyor. Tuzla Belediyesi de 30 Agustos Zafer Bayrami’ni çesitli etkinlikler ile kutluyor. Tuzla’nin Orhanli Mahallesi’nde bulunan Orhanli Spor Tesisinde Tuzla Belediyesi’nin koordinasyonunda Yildiz Kadinlar Futbol Turnuvasi düzenlendi.

Düzenlenen turnuvaya Besiktas, Pendik Çamlikspor, Dudulluspor Kulübü, Evrenspor, Denizli Horozkentspor Kulübü ve Tuzla Sahilspor Kulübü katildi.

Rekabetin üst düzey oldugu turnuvada dostluk mesajlari da verildi.



“Insallah sampiyon olacagiz”

2007 dogumlu Ilayda Inal, ”Çocuklugum hep futbolla geçti. Buraya da çok iyi bir motivasyon ile geldik. Sampiyon olmaya geldik ve insallah sampiyon olacagiz” dedi.

Tuana Yilmaz ise, ”6 yildir lisansli futbolcuyum. Böyle bir turnuva düzenlendigi için ve bizlerin çagrildigi için çok mutluyuz. Çok çalistik. Güzel bir basari elde edecegiz” diye konustu.

Tuzla Belediyesi Spor Koordinatörü olan Ümit Yilmaz da, ”Turnuva 30 Agustos Zafer Bayrami münasebetiyle düzenleniyor. 6 tane kadin takimimiz var. Il disindan gelen takimlar var. Besiktas gibi güçlü bir camia var. Tuzlamizi da Tuzla Sahilspor temsil ediyor” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA