Trabzonspor Fisi Ilk Yarida Çekiyor

Süper Lig’de averajla liderlik koltuguna oturan Trabzonspor, erken buldugu gollerle sonuca gidiyor. Bordo-mavililer, oynadigi 3 maçta attigi 8 golün 6’sini ilk yarida rakip filelere gönderdi.

Bu sezon yaptigi transferlerle adindan söz ettiren ve sampiyonlugun en önemli adaylarindan biri olan Trabzonspor, 3’te 3 yaparak 9 puan elde etti. Süper Lig’in 3. haftasi geride kalirken, bordo-mavililer attigi 8 golle en golcü takim oldu. Averajla liderlik koltuguna oturan Karadeniz ekibi, müsabakalarin ilk yarilarinda erken buldugu gollerle sonuca gitti.

Trabzonspor, Süper Lig’de oynadigi 3 maçta attigi 8 gole karsilik kalesinde ise 2 gol gördü. Bordo-mavililer, 8 golün 6’sini ise ilk yarilarda kaydetti.

Bu sezon ilk golünü deplasmanda oynadigi Malatyaspor maçinda Bakasetas’in kafasindan 3. dakikada bulan Trabzonspor, 11. dakikada Nwakaeme, 29. dakikada Gervinho, 42. dakikada Hamsik ve 66’da Djaniny’in penalti golüyle sahadan 5-1 galip ayrildi.

Süper Lig’in 2. haftasinda ise Sivasspor’u konuk eden Trabzon temsilcisi, 15. dakikada Bakasetas’in penalti golüyle öne geçerken, 47. dakikada ise Nwakaeme’nin ayagindan buldugu golle sahadan 2-1 galip ayrildi. 3. haftada da Giresunspor deplasmaninda Nwakaeme’nin 7. dakikada attigi golle rakibini 1-0 maglup eden Trabzonspor, ilk 3 haftayi kayipsiz kapatti.

8 gol de yabancilardan geldi

Trabzonspor’un, Süper Lig’de oynadigi 3 müsabakada buldugu 8 golün tamami yabancilardan geldi. Nwakaeme 3, Bakasetas 2, Gervinho, Hamsik ve Djaniny 1’er gol kaydetti.

Kaynak: İHA