Mustafa Denizli Açiklamasi 'Fenerbahçe'nin Hakli Bir Galibiyet Aldigini Da Söylemek Yerinde Olur'

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sahalarinda 2-0 maglup olduklari Fenerbahçe maçinin ardindan yaptigi açiklamada taraftarlarin müthis bir destek verdigini ve futbolcularin da buna layik olmak için her seyi yaptiklarini söyledi. Fenerbahçe’nin hakli bir galibiyet aldigini ifade eden Denizli, “Taraftarimiz bizim yanimizda böyle oldugu müddetçe, biz içeride ve disarida ayni düsünceyle oynamaya devam edecegiz” dedi.

Süper Lig’in 3. hafta maçinda Altay, sahasinda Fenerbahçe’ye 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, mücadeleyi degerlendirdi.

“Fenerbahçe’nin hakli bir galibiyet aldigini da söylemek yerinde olur”

Denizli, “Zaman zaman hata yaptik ama her seye ragmen futbolcularimin özellikle ikinci yaridaki istegi, mücadelesi son derece tatmin ediciydi. Neticede kaybettigimiz takim Fenerbahçe, bu ligin en iyi kadrolarindan birine sahip. Taraftarlarimiz 90 dakika boyunca müthis bir destek verdi. Futbolcularimiz da bu destege layik olma için her seyi yaptilar. Neticede Fenerbahçe’nin hakli bir galibiyet aldigini da söylemek yerinde olur. Hem taraftarimiza tesekkür ediyorum hem futbolcularimi her seye ragmen, sonuç ne olursa olsun ortaya koyduklari mücadeleden dolayi kutluyorum” dedi.



“Kaybetmeseydik çok daha mutlu olacaktik

Saha yerlesiminde zorluklar yasadiklarini belirten Denizli, "Ümit ediyorum ki milli arada bunlarin telafisi mümkün olabilir. Mecburiyetten bir rotasyon yapiyoruz takim içerisinde pozisyonlarda. Bunun yaptigimiz gayet dogaldi. Geride biraktigimiz 3 maç itibariyla 2 puan ortalamasi yeni kurulmus bir takim, bir alt ligden gelmis bir takim için iyi bir veri. Tabi ki kaybetmeseydik çok daha mutlu olacaktik. Taraftarimiz bizim yanimizda böyle oldugu müddetçe, biz içeride ve disarida ayni düsünceyle oynamaya devam edecegiz. Ligin renkli, üretken, seyredilebilir bir takimi olmak için her seyi ortaya koyacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA