Karatay Belediyesinin Çocuklari Spora Tesvik Çalismalarini Sürdürüyor

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, çocuklari spora tesvik etme amaciyla projeler gelistirdiklerini bildirdi.

Karatay Belediyesi'nden yapilan yazili açiklamada ifadesine yer verilen Baskan Kilca, "Karatay Yaz Spor Okullari"nda bu yaz çocuklara, futbol, basketbol, voleybol, karate, tekvando, jimnastik, kick boks, masa tenisi ve satranç gibi 10 farkli bransta egitimlerin verildigini belirtti.

Belediye olarak spora ve sporcuya çok önem verdiklerini dile getiren Kilca, "Gelecegimiz, her seyimiz olan siz kiymetli çocuklarimizin çok daha iyi sartlarda spor yapabilmesi için gayret gösteriyoruz. Hali saha yapilabilecek 30 okulumuz için 30 projemizi hazirladik ve su ana kadar da 8 hali sahayi tamamladik. Diger hali sahalarimizin yapimlari da devam ediyor." ifadelerini kullandi.

Karatay Belediyespor Kulübü'nün de birçok bransta faaliyetlerine devam ettigini aktaran Kilca, sunlari kaydetti:

"Kulübümüz ve sporcularimiz insallah gelecek yillardaki olimpiyatlarda, ulusal ve uluslararasi daha birçok organizasyonlardan alninin akiyla çikacak, milli sporcular yetistirerek adindan söz ettiren bir kulüp olacak. Bu yolda bizlere destek olan ve çocuklarinin spor yapmalarina katki sunan ailelerimize de çok tesekkür ediyorum. Çocuklarimizi kötü aliskanliklardan uzaklastirarak sporla tanistiran, sporu sevdiren ve çocuklarimizin kendilerini gelistirmelerine imkan sunan 'Karatay Yaz Spor Okullari' projemizi önümüzdeki yillarda da yapmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA