Kadin Futbolcular Kandilli'de Kampa Girdi

Türkiye Kadinlar 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Kdz. Eregli Belediyespor, TTK Armutçuk Misafirhanesi’nde kamp yapiyor. Takimda bir taraftan yeni sezon hazirliklari sürürken transfer çalismalari da davam ediyor.

TTK Armutçuk Misafirhanesi’nde kamp yapan Türkiye Kadinlar 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Kdz. Eregli Belediyespor, yeni sezon öncesi hazirliklarina hiz verdi.

Kadin Futbol Takimi Teknik Sorumlusu Faruk Varlik, Kandilli’de 14 günlük bir kamp çalismasi yapacaklarini belirterek sunlari söyledi:

“Yeni sezon öncesi hazirliklarimizi sürdürüyoruz. Kampin bir haftasini geçirdik. Bu süre zarfindan oyuncularimizin istekli olmasi ve gösterdikleri performans beni memnun etti.”

Kuzu, “Hedefimiz, daha güçlü bir Eregli Belediyespor”

Kadin Futbol ve Altyapi sorumlusu As Baskan Sertan Kuzu ise Eregli Kadin futbol takimini daha da iyi noktaya getirmek için çaba gösterdiklerini ifade ederek “Baskanimiz da kadin futbol akimina ayri bir önem veriyor ve destekliyor. Bu sezon kadromuzdaki futbolcular ve yeni transfer ettigimiz sporcularla daha iyi bir noktaya gelecegimize inaniyorum. Transfer ettigimiz ve kadroda düsündügümüz futbolcular var. Kadin futbolunda Fenerbahçe basta olmak üzere birçok Süper Lig takiminin da yatirim yapacagi gündemde. Güzel bir sezon olmasini diliyorum.” dedi.

Kaynak: İHA