Herkes Sampiyonluk Kupasini Kaldirmasini Beklerken Diz Çöktü

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi ikinci ayak yarislarinda sampiyon olan sporcu, kürsüde sürpriz yaparak kiz arkadasina evlilik teklifi yapti. Genç sporcu, “Evet” cevabini aldigi kiz arkadasina kalabaligin alkislari esliginde yüzügünü takti.

Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi’nin 2. ayak yarislari, adeta nefesleri kesti. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Kartepe Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu is birliginde Kartepe Motocross ve ATV Parkuru’nda düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi’nin 2. ayak yarislarinda sporcular; kros, ekstrem ve enduro testten olusan parkurda mücadele etti. Yarislarin ATV GP ve S2 Sinifi kategorilerinde sampiyon olan Ahmet Özgül (TITUS), kiz arkadasi Yaren Çolakoglu’na, Kartepe Motocross ve ATV Parkuru’nda evlenme teklifi yapti.

Sampiyonluk kürsüsünde evlilik teklifi

Sampiyonluk madalyasi ile kupasini almak için kürsüye çikan Özgül, sürpriz yaparak kürsü önünde diz çöküp, kiz arkadasina "Yaren, benimle evlenir misin?" sorusunu sordu. Genç sporcunun teklifinin ardindan heyecanla kürsüye ilerleyen Yaren Çolakoglu ise ’evet’ diyerek sporcular ve seyirciler alkislari arasinda yüzügünü parmagina takti. Evlenme teklifinin kendisi için sürpriz oldugunu belirterek, Yaren Çolakoglu böyle bir organizasyon beklemedigini söyledi.

Ahmet Özgül ile üniversite tanistiklarini ifade eden Çolakoglu, çok mutlu oldugunu kaydetti.



Iki mutlulugu ayni güne sigdirdi

Ahmet Özgül de sampiyon oldugu mutlu günde evlenme teklifi yapmasinin daha dogru olacagini düsündügünü dile getirerek, böyle bir evlenme teklifi yapildigini söyledi.

Kaynak: İHA