Hakan Keles Açiklamasi 'Yeni Bir Takim Olmanin Zorluklarini Çekiyoruz'

Süper Lig’in üçüncü haftasinda Trabzonspor’a 1-0’lik skorla yenilen GZT Giresunspor, üçüncü haftada da hanesine puan yazdiramadi.

Süper Lig’in üçüncü haftasinda Trabzonspor’u konuk eden GZT Giresunspor, 1-0’lik skorla kaybederken üst üste üçüncü maglubiyetini aldi. GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, maçin ardindan degerlendirmelerde bulundu.

Hakan Keles, yaptigi degerlendirmede, “Lige iyi baslayamadik. Çok hazir degildik. Eksiklerimiz vardi. Iki maçi telafi etmek istiyorduk. Rakibimizi de göz önüne alirsak ofansif olarak bu ligin en iyi takimlarindan bir tanesi. Istatistiklere baktigimizda basa bas bir oyun gibiydi, bize de gelebilirdi. Duran toptan yedigimiz bir gol oyun konsantrasyonumuzu bozdu. Ama söyledigim gibi bugün sahaya çikan 11’de yeni oyunculardi. Geçen seneden Sergio var sadece. Uyum problemi var. Ama günden güne iyiye giden bir oyunumuz var diye düsünüyorum. Milli takim arasi iyi gelecek. Insallah toparlayacagiz. Taraftarimizi üzüyorum biliyorum. Ama sonuçta yeni bir takim olmanin zorluklarini biraz çekiyoruz. Defansif olarak bazi seyleri oturttuk. Fakat ofansta eksiklerimiz var. Pozisyona giriyoruz ama sonuç almada sikinti yasiyoruz. Birlikte çok çalisma sansi bulamadik. Dedigim gibi milli takim arasi iyi gelecek. Toparlayacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA