Denizlispor-MKE Ankaragücü Maçinin Ardindan

Denizlispor Teknik Sorumlusu Bulut Turhan: 'Ankaragücü bizden daha iyi organize olmus bir takimdi' MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen: 'Bizim için güzel sonuç oldu'.

TFF 1. Lig'in 3. haftasinda MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenilen Denizlispor'un teknik sorumlusu Bulut Turhan, rakip takimin daha iyi organize oldugunu söyledi.

Turhan, Denizli Atatürk Stadi'nin bakimda olmasi nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadi'nda oynanan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü'nü tebrik eden Turhan, sunlari kaydetti:

"Ankaragücü bizden daha iyi organize olmus bir takimdi. Yeni transferlerimiz var. Yeni takim olusturuyoruz. Bugünkü maçta birbirini tanimayan oyuncular sahadaydi. Dogal olarak uyumsuzluk vardi. Biraz da sanssizlik yasadik. Daha iyi sonuç alabilirdik. Milli maç arasini iyi degerlendirecegiz."

- "Sanssiz bir sekilde eksildik"

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen ise maçin basinda duran toptan iki golle öne geçtiklerini ve ilk yarinin uzatma dakikalarinda üçüncü golü bularak rahatladiklarini anlatti.

"Bizim için güzel sonuç oldu." ifadesini kullanan Erkmen, sözlerini söyle sürdürdü:

"Sanssiz bir sekilde eksildik. Pozisyona çok yakindim. Bana göre sari kartlik pozisyondu. Maçin hakemi oyuncumuzu kirmizi kartla oyun disina gönderdi. Rakip de 10 kisi kalinca biz biraz daha savunmaya çekiliyor gibi gözüksek de farkli pozisyonlar bulduk, degerlendiremedik. Oyuncularimizi olaganüstü mücadelelerinden dolayi tebrik ediyorum. Denizlispor'a da bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum."

Kaynak: AA