AK Parti Lapseki Gençlik Kollarinin Düzenledigi Yaz Futbol Turnuvasi Sona Erdi

AK Parti Lapseki Gençlik Kollari tarafindan düzenlenen Yaz Futbol Turnuvasi'nda sampiyon Çardak beldesinden Kumluyolspor oldu.

Yaklasik bir ay süren turnuvaya 15 takim katildi. Finalde Kumluyolspor ile Umurbey beldesinden Umurbeyspor karsilasti. Normal süresi 3-3 biten finali penaltilarla Kumluyolspor 9-8 kazandi.

AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, turnuva sonunda yaptigi açiklamada, her bölgede futbol tesislerini gözden geçirdiklerini söyledi.

Turan, son bir yilda 172 basketbol sahasi yaptiklarini ifade ederek, "Köy köy, kasaba kasaba, ilçe ilçe, futbol tesislerimizi gözden geçiriyoruz. Bu saha gibi birçok sahayi hem ilçelerimize, hem büyük köylerimize yapma imkani bulduk. Bunun karsiliginda da çok muhabbetli ortamlar olusuyor, rekabetler olusuyor." dedi.

MHP Lapseki Ilçe Baskan Yardimcisi Hakan Ceyhan'in bir süre önce hayatini kaybeden oglu Hasan Efe Ceyhan'a Allah'tan rahmet dileyen Turan, "Tabii bu maçlarin ayri bir kiymeti oldu, bu müsabakalarin hatiralarini geçtigimiz günlerde vefat eden Hasan Efe kardesimize hediye ettik. 20 gün kadar önce kendisini cennete ugurladik genç yasta, Allah anne ve babasina sabirlar versin." diye konustu.

Turnuvanin birincisi Kumluyolspor'a kupasini AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, ikinci tamamlayan Umurbeyspor'un kupasini AK Parti Ilçe Baskani Namik Ergin ve MHP Ilçe Baskani Hüseyin Dogan, 3'üncü Beyçayirspor'un kupasini da Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz verdi.

Kaynak: AA