30 Agustos Zafer Bayrami'nda 99 Klasik Araçla Konvoy Söleni

Kartal’da 30 Agustos Zafer Bayrami, otomobillerin olusturdugu Zafer Konvoyu ile coskuyla kutlandi. Kartal’dan baslayarak Kadiköy’de son bulan konvoya 99. yila özel 99 klasik otomobil katilim saglarken, vatandaslar ise etkinlige yogun ilgi gösterdi. Olusan renkli anlar havadan görüntülendi.



30 Agustos Zafer Bayrami’nda Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi (IKOD) tarafindan organize edilen etkinlikte Zafer Bayrami’nin 99. yilina özel 99 klasik otomobil Kartal’da bulustu. IKOD, 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalarina Türkiye’deki tüm klasik otomobil tutkunlarini davet etti. Bando ekibinin performansiyla baslayan etkinlikte zafer turunun ardindan yola çikan klasik otomobil sahillerinin bayram coskusuna vatandaslar da eslik etti.

Zafer turunun ardindan konvoy halinde Kadiköy’e giden klasik otomobil sahiplerinin bayram coskusuna, vatandaslar da eslik etti.



Türk bayraklari ve flamalarla süslenen klasik otomobil konvoyu ise havadan görüntülendi.

“99. yila özel 99 klasik otomobil”

Organizasyona katilim saglayan Hakan Arvay, "Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi Kulübü olarak tüm ulusal bayramlarda klasik otomobillerimizle beraber her zaman konvoyumuzu olusturduk. Bu yilda büyük bir coskuyla Zafer Bayrami’mizin 99. yilinda 99 klasik araçla kutlayacagiz. Bu etkinligi Off Road kulübüyle birlikte düzenliyoruz. Bir döneme damgasini vurmus araçlarla bayrami doyasiya kutlayacagiz” dedi.



“Hiz degil haz için kullaniyoruz”

Klasik araciyla etkinlige katilim saglayan Aynur Kiliç Par, “Öncelikle herkesin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutluyorum. Klasik otomobilseverler olarak bugün buradayiz. Güzel bir bayrami güzel bir sekilde kutlayacagiz. Klasik otomobilleri seviyor ve yasatmaya çalisiyoruz. Hiz degil haz için kullaniyoruz. Bizden sonra da çocuklarimiza bu aliskanlik kalsin istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA