Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles Açiklamasi 'Güçlü, Sahada Mücadele Eden, Dinamik Bir Takim Olacagiz'

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, "Güçlü, sahada mücadele eden, dinamik bir takim olacagiz." dedi.



Keles, yesil-beyazli ekibin Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenmanindan önce basin mensuplarina yaptigi açiklamada, bir aylik Erzurum kampini geride biraktiklarini, takimi mental ve fiziksel olarak lige hazirladiklarini söyledi.

Yaptiklari transferlere deginen Keles, sunlari kaydetti:

"Yas sinirini düsürmek için ugrastik, tabii tecrübeli oyuncular da aramizda olacak. Alternatifli bir kadro kurmaya çalisiyoruz. Güçlü, sahada mücadele eden, dinamik bir takim olacagiz. Kamp süresi boyunca aramiza katilan 8 oyuncu oldu, 3'ü yerli, 5 de yabanci. Bu arada 3 yabanci oyuncumuz daha gelecek, 3-4 oyuncuyla transferi kapatiriz diye düsünüyorum. Tam takim halinde yaklasik 15 günümüz var, bu süre boyunca Galatasaray maçina en iyi sekilde hazirlanacagiz ve taraftarimizi mahcup etmeyecegiz."

- "Üç yeni oyuncuyla anlastik, onlar da katilacak"

Hakan Keles, transferde ince eleyip sik dokuduklarini dile getirerek, "Ofansif oyuncularda biraz problem oldu, transfer yapmak kolay degil, zorlaniyoruz. Çogu transfer bozuluyor, son dakikalarda sorunlar çikiyor. Ön tarafta biraz sikintilar çektik transfer yapmakta ama 3 yeni oyuncuyla anlastik, onlar da katilacak." diye konustu.

Bir basin mensubunun Daniel Tan Barlaser'in transfer gündemlerinde olup olmadigiyla ilgili sorusuna Keles, "Barlaser istedigimiz oyunculardan biri, insallah gerçeklesir, istiyoruz. Bu arada tabii ki bazi kriterler var federasyonun belirledigi, 6 genç oyuncu 2'si 1997'li, onlara uygun oyunculardan biri. Zor ama istedigimiz bir transfer." cevabini verdi.

Bu hafta içerisinde yeni transferlerin de takima katilmasiyla ligin ilk maçina hazir olacaklarina inandigini aktaran Keles, "Bizim gibi taraftarimiz da eminim ki ligin ilk maçi olan Galatasaray karsilasmasini sabirsizlikla bekliyor. Giresun halki için çok önemli, seneler sonra maç olacak. Tahmin ediyorum ki tribünler belirlendigi sekilde dolacaktir, bize tam destek vereceklerdir." ifadelerini kullandi.

Keles, Galatasaray'in ligin en iyi takimlarindan biri olduguna isaret ederek, "Sezona da erken basladilar, Avrupa kupalarinda maçlar oynuyorlar, fakat uzun bir yoldan gelecekler, biz bunu avantaja çevirmeye çalisacagiz. Seyirci ve saha avantajimizla, iyi bir oyunla hak ettigimiz puan veya puanlari almak için ugrasacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

- Kaptan Eren Tozlu: "Lige iyi bir giris yapmak istiyoruz."

Takim kaptani Eren Tozlu ise Süper Lig'deki ilk maç için taraftarin, tüm camianin 44 yillik bir özlemi oldugunu dile getirerek, sunlari söyledi:

"Biz de sabirsizlikla bekliyoruz. Galatasaray, zor bir rakip, Türkiye'nin en güçlü takimlarindan biri ama biz de kendi sahamizda oynayacagiz. Yillarin vermis oldugu bir heyecan var, az sayida da olsa taraftar da girebiliyor. Uzun zaman sonra insallah taraftarimizla bulusacagiz. Iyi bir sekilde hazirlanip, taraftarimizi da arkamiza alip lige iyi bir giris yapmak istiyoruz."

Öte yandan, yesil-beyazli takim, yeni sezon hazirliklarini Giresunspor Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Keles yönetiminde yaptigi antrenmanla sürdürdü.

Kaynak: AA