Ünal Karaman Açiklamasi 'Pes Etmeden Mücadele Ettik'

Süper Lig’in 3. haftasinda DG Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Göztepe’de teknik direktör Ünal Karaman, “Sivas gibi bir deplasmanda iki kez geriye düsüp tekrar yakalamak ve güzel oynayarak sadece futbolu düsünerek futbolun içerisinde kalarak futbolu çirkinlestirmeden puan almak güzeldir” dedi.

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldiklari maçin ardindan düzenledigi basin toplantisinda açiklamada bulundu.

Karaman, “Sicak havaya ragmen iki takim da sahada futbola dair kaldigi bir müsabaka oldu. Sivasspor takimi özellikle geçen seneden itibaren belli bir oyun sisteminin kalibini sahaya yansitti. Geçen sene oynadigi oyunun mükafatini almisti. Bu sene Avrupa Kupalari derken, yapmis olduklari transferlerle daha da güçlü bir takim oldular. Bugün sahada iki takim da futbolun içerisinde kaldi ve mücadele etti. Takimim özellikle duran toplarda sikinti yasadi ki bu bizi çok etkiledi, yedigimiz iki golde de. Akan oyunun içerisine baktigimizda mücadele eden, sadece futbolu düsünen bir takimim vardi. Iki kez geriye düsmelerine ragmen pes etmeden mücadele etmeleri hem teknik hem fiziksel parametrelerle oynadigimiz 3 haftayi dikkate aldigimizda bir çok eksigimizi kapatip sadece futbolun içerisinde bitis düdügüne kadar mücadele eden oyuncularim vardi. Iki takimi da tebrik ediyorum ama oyuncularimi daha çok tebrik ediyorum. Çünkü Sivas gibi bir deplasmanda iki kez geriye düsüp tekrar yakalamak ve güzel oynayarak sadece futbolu düsünerek futbolun içerisinde kalarak futbolu çirkinlestirmeden puan almak güzeldir. Kazanabilirdik ama her seye ragmen alinan 1 puan bizim açimizdan iyi diyebilirim” diye konustu.

Kaynak: İHA