TVF Baskani Mehmet Akif Üstündag, A Milli Erkek Takimi Ile Yemekte Bulustu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Baskani Mehmet Akif Üstündag, CEV Erkekler Sampiyonasi'nda mücadele edecek A Milli Erkek Takimi oyunculari ve teknik ekibiyle yemekte bir araya geldi.

Federasyondan yapilan açiklamaya göre, Istanbul'da düzenlenen yemek organizasyonuna TVF Liglerden Sorumlu Asbaskani Ahmet Göksu, TVF Milli Takimlar Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu, TVF Saglik ve Dopingle Mücadele Kurulu Baskani Ufuk Demirkiliç, TVF Erkek Milli Takimlar Koordinatörü Semih Oktay ve TVF Kurumsal Iletisim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren de katildi.

Neseli bir ortamda gerçeklestirilen yemekte Mehmet Akif Üstündag, A Milli Erkek Takimi oyunculari ve teknik heyetine Avrupa Sampiyonasi öncesi basari dileyerek tesekkür konusmasi yapti.

Milli takima güvendiklerini belirten Üstündag, konusmasinda su ifadeleri kullandi:

"Bu yilin voleybol yili oldugunu hepimiz biliyoruz. Türkiye'de voleybol hikayesi yeniden yazildi. Sahada aldiginiz basarili sonuçlarla da kamuoyu tarafindan kabul ediliyor. Voleybolun varligi ve basarisiyla takim sporlarinda ülkenin gururu oldugunu görüyoruz. Finlandiya'da oynayacagimiz karsilasmalarda istedigimiz sonuçlari alarak gruptan en iyi sekilde çikacagiz. Sizlere güveniyor ve inaniyoruz. Çok iyi bir jenerasyonumuz var. Genç ve dinamik bir takimiz. Takimda çok iyi bir arkadaslik ve aile ortami olustugunu görüyoruz. Artik sahne, söz sirasi sizde. Sahada elinizden gelenin en iyisini yaparak mücadele edeceksiniz. Bunu da basaracak güçtesiniz. Federasyon olarak sizlerin basarili olabilmesi için tüm çabamizla çalisiyoruz. Hayalleriniz ve hedeflerinizden hiçbir zaman vazgeçmeyin. Iki yildir Avrupa Altin Ligi'nde sampiyon olarak yüzümüzü güldürdünüz. Sizler Türk voleybolunun ve Türk spor camiasinin gururusunuz. Sirada Avrupa Sampiyonasi var. Avrupa Sampiyonasi'nda da en iyi dereceyi yapacaginiza yürekten inaniyor, bu güzel voleybol yilini sizinle sonlandirmayi arzu ediyoruz."

Milliler, grup karsilasmalarini oynamak üzere yarin Finlandiya'nin Tampere sehrine hareket edecek.

Kaynak: AA