Türkiye, Sampiyonluk Yolundaki Filenin Sultanlari'ni TRT 1'Den Izleyecek

A Milli Kadin Voleybol Takimi, 2021 CEV Kadinlar Avrupa Voleybol Sampiyonasi son 16 turunda Çekya’yi 3-1 maglup ederek çeyrek finale yükseldi. Polonya-Ukrayna maçinin galibi ile karsilasacak olan Filenin Sultanlari’nin çeyrek final karsilasmasi TRT 1’den canli yayinlanacak.

2021 CEV Kadinlar Avrupa Voleybol Sampiyonasi’nda grup maçlarinda 5’te 5 yapan ve son 16 turunda rakibi Çekya’yi 3-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin çeyrek final karsilasmasi canli yayinla TRT 1’den ekranlara gelecek. Millilerin çeyrek final turunu geçmesi halinde yari final ve final maçlari da ayni sekilde TRT 1’de yayinlanacak.

“Millilerimizin bundan sonraki karsilasmalari canli olarak TRT 1’den yayinlanacak”

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobaci, Polonya - Ukrayna maçinin galibi ile karsilasacak olan Filenin Sultanlari’nin sampiyonadaki bundan sonraki karsilasmalarinin TRT 1’den yayinlanacagini sosyal medya üzerinden, “Avrupa Kadinlar Voleybol Sampiyonasi’nda çeyrek finale yükselen Filenin Sultanlari’ni tebrik ediyorum. Millilerimizin bundan sonraki karsilasmalari canli olarak TRT 1’den yayinlanacak. Sampiyonluk yolunda sizlerleyiz” ifadeleriyle duyurdu.

Kaynak: İHA