Samet Aybaba Istifa Etti

Adana Demirspor’u Süper Lig’e tasiyan Teknik Direktör Samet Aybaba görevinden istifa etti.

Süper Lig’de ilk 3 haftada 2 puan toplayan Adana Demirspor’da Samet Aybaba dönemi sona erdi. 26 yil aradan sonra adini Süper Lig’e yazdiran mavi-lacivertli takimin bu basarisinda önemli rol oynayan Teknik Direktör Samet Aybaba görevinden ayrildi.

Adana Demirspor’dan yapilan yazili açiklamada, “Çok degerli Adana Demirspor taraftarlari, aldigimiz karar geregi, Samet Aybaba hoca ile karsilikli anlasarak yollarimizi ayirma karari aldik. Iki taraf için de hayirli ugurlu olsun. Samet Aybaba’ya bugüne kadar verdigi hizmetten dolayi tesekkür eder, bundan sonraki hayatinda saglik, mutluluk ve huzur dileriz” denildi.

Konyaspor ile oynanan mücadeleye ilk 11’de baslayan Balotelli, 57. dakikada yerini Ezeh’e birakmisti. Bu oyuncu degisikligi sonrasinda Balotelli’nin tepkileri mücadeleye damga vurmustu.

Oyuncu degisikligi tabelasinda forma numarasini gördükten sonra saha kenarina yavas adimlarla gelen Balotelli’nin, kulübede uzun süre bagirdigi ve tepkisini gösterirken yanindaki takim arkadasina da fiziksel müdahalede bulundugu kameralara yansimisti.

Samet Aybaba da Süper Lig’de oynanan 3 maçin ardindan yaptigi açiklamalarda Balotelli ve Belhanda’yi elestirmisti.

Kaynak: İHA