Riza Çalimbay Açiklamasi 'Yorgunluga Ragmen Mücadeleden Memnunum'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, Göztepe maçinin ardindan, “Milli aradan sonra lige güzel bir sekilde baslayacagiz. Çünkü takimimizin her seyden önce dinlenmeye ihtiyaci var. Ne olursa olsun bu kadar yorgunluga ragmen takimimin mücadelesinden çok memnunum” dedi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Sivasspor, sahasinda Göztepe ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, “Biz su anda 9. resmi maçimizi oynuyoruz. Bu maçtan iki gün önce de Kopenhag’ta maç yaptik. Takimimizda yorgunluk kesinlikle vardi. Oyun tempomuz 65. dakikada kadar gayet iyiydi. 2-1 öne geçtik. Ama ondan sonra Kayode’nin oyundan atilmasi bizim için çok büyük dezavantaj oldu. Atilmasi ile mecburen degisiklikleri gitmek zorunda kaldik. 65’ten sonra takimda zaten bir yorgunluk basladi.

Yine de her seye ragmen iyi mücadele ettik. Tabii ki kendi sahamizda bir puan aldigimiz için üzgünüz ama bir puanda puandir. Bu oynanan maçlardan sonra ligin havasina girmek biraz zor oluyor arkadaslar için, yorgun arkadaslarimizda vardi. Milli maç arasi bizim için tam zamaninda geldi. Hem dinlenebilecegiz hem de sakat arkadaslarimiz dönebilecekler. Ondan sonra lige güzel bir sekilde baslayacagiz. Çünkü takimimizin her seyden önce dinlenmeye ihtiyaci var. Ne olursa olsun bu kadar yorgunluga ragmen takimimin mücadelesinden çok memnunum” ifadesini kullandi.

(Oguzhan Sarzep - Mert Taha Varol/IHA)

Kaynak: İHA