Bedirhan Bülbül Açiklamasi 'Rusya Maçinda Iyi Seyler Yapacagiz'

A Milli Erkek Voleybol Takimi oyuncusu Bedirhan Bülbül, Avrupa Sampiyonasi’ndaki ilk maçlari olan Rusya karsilasmasinda iyi seyler yapacaklarini söyledi.

A Milli Erkek Voleybol Takimi, 1-19 Eylül tarihleri arasinda düzenlenecek Avrupa Voleybol Sampiyonasi’nda mücadele edecek. Turnuva öncesinde milli voleybolcu Bedirhan Bülbül, Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu. Hedeflerinin gruptan çikmak oldugunu ifade eden Bülbül, "Kaçinci sirada çiktigimiz da önemli çapraz eslesmeden dolayi. Hedeflerimiz büyük, önemli bir turnuva. Avrupa Altin Ligi sampiyonuyuz ve genç bir kadro, güzel bir yapilanmayiz. Bu 10 yillik proje olabilir. Bize güveniyorlar, karsiligini vermek istiyoruz. Içimde çok büyük bir heyecan var, güzel seyler olacagini düsünüyorum ve hak ediyoruz. Bir yerden bir adim atmamiz lazim. Öyle olmasi gerek. Insallah iyi sonuçlar alacagiz" dedi.



"Rusya maçinda iyi seyler yapacagiz"

Avrupa Sampiyonasi’ndaki gruplari hakkinda konusan Bülbül, "Grubumuz çok zorlu bir grup degil. Zor bir grup ama güzel bir kura çekildi. Ilk maçimizi olimpiyat finali oynayan Rusya. Zorlu rakip, zorlu bir maçla baslayacagiz. Çok saldiracagimizi düsünüyorum. Gerçekten basantrenörümüz Nedim abi ve yardimci antrenörlerle birlikle güzel çalisiyoruz. Bütün yazimizi buraya verdik. Avrupa Altin Ligi’nden geldik. 1.5 aydir kamptayiz ve çabaliyoruz. Rusya maçinda iyi seyler yapacagiz, kazanirsak çok avantajli olacagiz" ifadelerini kullandi.

"Turnuvadan çok umutluyum"

Finlandiya’da oynanacak olan Avrupa Sampiyonasi’na deginen Bedirhan Bülbül, "Bazen kendi kendime düsünüyorum hava sartlarinin etkisini. Sahaya çiktiktan sonra hiçbir sey mazeret degil. Bu sahaya çiktigin zaman, havasini aldigin zaman diger seyler bahane. Iklim sarti, gündüz gece farki var. Etkileniriz tabi ama iyi seyler olacagini düsünüyorum. Güzel hazirlandik, bütün yazi buraya verdik, iyi seyler yapmak için. Milli takimi iyi yerlere getirecegiz. Kadin voleybolunu görüyoruz. Erkek voleybolunu da tasimak istiyoruz. Yeni bir yapilanmayiz ve arkadasliklar çok güzel. Sahada güzel seyler yapacagiz. Çok tatli heyecan var, güzel rekabet var. Kenardan, disardan destekler var. Rekabetin olmasi güzel seyler ortaya koyuyor. Bu turnuvada çok umutluyum" seklinde konustu.

Son olarak taraftarlara deginen Bülbül, "Özledigimiz voleybola tekrardan taraftarlarimiza birlikte en kisa zamanda bulusmak dilegiyle. Onlarin desteklerini sosyal medyadan olsun görüyor, hissediyoruz. En yakin zamanda seyircilerle bulusuruz ve özledigimiz voleybola kavusuruz" dedi.

Kaynak: İHA