Metin Diyadin Açiklamasi 'Maglup Duruma Düsünce Biraz Daha Risk Alalim Dedik'

Manisa FK maçinin ardindan degerlendirmelerde bulunan Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Ikinci yari da maglup duruma düsünce de biraz daha risk alalim dedik” diye konustu.

TFF 1. Lig’in 3. haftasinda evinde konuk ettigi Manisa FK’ya 0-3 maglup olan Gençlerbirligi’nde maç sonu düzenlenen basin toplantisinda müsabakayi degerlendiren Teknik Direktör Metin Diyadin, “Maçtan önce düsündügümüz gibi bizden daha iyi organize ve daha iyi bir takima oynamamiz gerektigi gibi oynamaya çalistik. Kirk maçtir yenilmeyen transferleriyle, oyunuyla oturmus bir takim. Önde bastirdigimizda geri çikabilen ve eksik yakalayabilen bir takimla karsilastik. Buna ragmen ilk yari rakibin net bir pozisyonu yokken golü yedik. Ikinci yari da maglup duruma düsünce de biraz daha risk alalim dedik. Ona ragmen ikinci gole kadar bir ihtimal vardi. Bir arada uzun süre oynamanin yaninda getirdigi avantajlarla birlikte rakip takima maglup olduk“ ifadelerine yer verdi.

“TFF, Balikesir bölgesinden hakem gönderiyor”

Tartismali penalti kararina yanit veren Diyadin, “Penalti pozisyonu bulundugum konumdan dolayi ne desem yanlis olacak bir konu. Fakat oynadigimiz maça TFF, Balikesir bölgesinden hakem gönderiyor. Diger bölgeler varken Adana, Antalya bitti mi? Biz iyi bir takima maglup olduk. Bazi seyleri kabul etmekte fayda oldugunu düsünüyorum” degerlendirmesini yapti.

Kadroya transfer haberinin hafta basinda, pazartesi ve sali günü olacagini aktaran Diyadin basin toplantisini sonlandirdi.

Kaynak: İHA