Menemenspor-Ümraniyespor Maçinin Ardindan

TFF 1. Lig’in 3. haftasinda Menemenspor’un sahasinda Ümraniyespor’a 4-0 maglup oldugu maçin ardindan konusan Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, ilk 15 dakikada yedikleri gollerle maça 3-0 geride basladiklarini belirterek, milli arada eksikleri gidermeye çalisacaklarini söyledi. Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ise ligin en zor deplasmanlarindan birinde kazandiklarini ifade ederek gösterdikleri performanstan dolayi oyuncularini tebrik etti.

TFF 1. Lig’in 3. hafta maçinda Menemenspor, konuk ettigi Ümraniyespor’a 4-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda iki takimin teknik adamlari mücadeleyi degerlendirdi.

Menemenspor cephesi

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, ilk 15 dakikada 3 gol yediklerini belirterek, “Maça 3-0 maglup baslayinca çevirmek zor oluyor, Ümraniyespor iyi bir takim. 3-0’dan sonra mücadele anlaminda bir sikintimiz olmadi. Istatistiklere baktigimizda belki birçok sey bizim lehimize ama önemli olan netice tabii ki. Ilk yarida bir gol bulabilseydik maça ortak olmak istiyorduk. Yapacak bir sey yok. Futbolda böyle sonuçlar da var. Insallah bu milli arada biraz daha eksikleri gidermek için firsatimiz olacak. Onu da degerlendirmeye çalisacagiz” dedi.



Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ise, ”Oyuncularimi ortaya koyduklari oyundan ve 3 haftada elde edilen 9 puandan dolayi kutluyorum. Menemen deplasmani bu ligin en zor deplasmanlarinda biri, öyle olacagini ümit ediyorduk ve oldu da. Fakat maçin hikayesi bizim bekledigimizden biraz farkli gelisti. Bunun en belirgin sebebi ilk 15 dakikada buldugumuz 3 goldü, maçi bir anda bizim adimiza rahat bir konuma getirdi. Fakat üçüncü golden sonrasinda biraz daha topa sahip olup oyunu kontrol etmeyi hedeflerken, oyuna ortak olan bir Menemenspor gördük. Ikinci yarida da ayni mantalite ile oynamak istedik ve pozisyonlar bulduk. 70. dakikada buldugumuz dördüncü golden sonra oyun tamamen bizim adimiza rahat bir konuma geldi. Bu noktadan sonra da topa biraz daha sahip olan ve domine eden bir Ümraniyespor takimi gördük. Oyuncularimi tekrar cani-gönülden tebrik ediyorum, Menemenspor’a bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA