Kasimpasa-Galatasaray Maçinin Ardindan

Kasimpasa Teknik Direktörü Cihat Arslan:'Maçin hikayesi 21'den sonra degisti. Ilk yarinin sonunda golü bulmak mental olarak bizi diri tuttu. Oyuncu degisikligi de karsiligini verdi'

Süper Lig'in 3. haftasinda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Kasimpasa'da teknik direktör Cihat Arslan, ilk yarinin sonunda farki 1'e indiren golü bulmalarinin maça ortak olmalarinda önemli rol oynadigini söyledi.

Deneyimli teknik adam, Recep Tayyip Erdogan Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Iki takimin da müsabakada iyi mücadele ettigini belirten Arslan, "Futbol adina güzel bir aksamdi. Galatasaray takimi hücum anlaminda çok istahli. Herkes 4'lü diyor ama ben 2'li görüyorum. Sag ve sol beki daha hücumcu. Ama savunmaya geçiste de sorunlari olan bir takim. Analizlerimizde bunu saptadik. Buna çalistik. Geçislerdeki üstünlügü Galatasaray'a verirseniz sizi cezalandirabilir ama savunma geçisinde zaafi oldugu için biz de cezalandirabiliriz. Maçin ilk yari anlaminda özeti buydu. Bazen ataklari sonlandirmaniz gerekiyor. Olmayan pozisyondan 2 kötü gol yedik. Maçin hikayesi 2-1'den sonra degisti. Ilk yarinin sonunda golü bulmak mental olarak bizi diri tuttu. Oyuncu degisikligi de karsiligini verdi. Biz de 3-2'yi yakalayabilirdik, Galatasaray da yakalayabilirdi. Adaletli bir skor oldu." ifadelerini kullandi.

Karsilasmada 2-0 geriye düsmelerine ragmen skoru 2-2'ye getirmelerinin önemine dikkati çeken Cihat Arslan, "Pes etmemek bir takim adina çok degerli. Futbol her zaman bir meydan okumadir. Oyuncularimi kutluyorum. Insallah milli maç arasiyla beraber daha iyi olacagimiza inaniyorum." diye konustu.

Kaynak: AA