Kasimpasa-Galatasaray Maçindan Notlar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynanan Randers maçinin 11'ine göre 4 degisiklik yapti Yeni transfer Olimpiu Morutan, ilk kez bir maçta sarikirmizili formayi giydi Galatasaray'da Radamel Falcao ile DeAndre Yedlin, kadroya alinmadi Kasimpasa Teknik Direktörü Cihat Arslan, son oynanan GZT Giresunspor müsabakasinin ilk 11'inde 2 degisiklige gitti.

Süper Lig'in 3. haftasinda Kasimpasa'ya konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Randers ile oynanan maçin 11'ine göre 4 degisiklik yapti.

Tecrübeli teknik adam, Recep Tayyip Erdogan Stadi'nda oynanan müsabakada Fernando Muslera, Sacha Boey, Christian Luyindama, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Baris Alper Yilmaz, Kerem Aktürkoglu, Mbaye Diagne 11'ini sahaya sürdü.

Sari-kirmizili ekibin yedek kulübesinde Ismail Çipe, Taylan Antalyali, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Aytaç Kara, Emre Kilinç ve Sofiane Feghouli bekledi.

Fatih Terim, 26 Agustos'ta Randers ile oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövans maçinda ilk 11'de görevlendirdigi Alpaslan Öztürk, Taylan Antalyali, Feghouli ve Babel'i yedege çekti. Tecrübeli teknik direktör, bu oyuncularin yerine Nelsson, Cicaldau, Morutan ve Baris Alper Yilmaz'i baslangiç kadrosuna yazdi.

- Morutan ilk maçina çikti

Galatasaray'in yeni transferi Olimpiu Morutan, ilk kez bir maçta sari-kirmizili formayi terletti.

Romanya ligi takimlarindan FCSB'den transfer edilen 22 yasindaki Rumen orta saha oyuncusu, Kasimpasa müsabakasina ilk 11'de basladi.

Ayrica Randers karsilasmasinda sonradan oyuna giren ve etkili performansiyla dikkati çeken Baris Alper Yilmaz da Süper Lig'de ilk kez ilk 11'de görev yapti.

- Falcao yine kadroda yok

Sari-kirmizili ekipte Kolombiyali yildiz futbolcu Radamel Falcao, üst üste 3. maçta da kadroya alinmadi.

Ligdeki Atakas Hatayspor ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Randers karsilasmalarinin kadrolarinda bulunmayan Falcao, Kasimpasa mücadelesinde de 21 kisilik listeye dahil edilmedi.

Süper Lig'in ilk 2 haftasinda kadroda bulunmasina ragmen görev yapmayan Yedlin de Kasimpasa maçinin kadrosuna yazilmadi.

- Kasimpasa'da 2 degisiklik

Kasimpasa Teknik Direktörü Cihat Arslan, son oynanan GZT Giresunspor maçinin 11'ine göre 2 degisiklige gitti.

Lacivert-beyazli takim, Galatasaray müsabakasina Ertugrul Taskiran, Florent Hadergjonaj, Jeffry Bruma, Tarkan Serbest, Evren Eren Elmali, Loret Sadiku, Michal Travnik, Kevin Varga, Haris Hajradinovic, Yusuf Erdogan, Nicolai Jörgensen 11'i ile basladi.

Ev sahibi ekibin yedek kulübesinde Erdem Canpolat, Harun Tekin, Mortadha Ben Ouanes, Valentin Eysseric, Umut Bozok, Ahmet Emin Engin, Sakib Aytaç, Tomas Brecka, Mehmet Feyzi Yildirim, Dogucan Haspolat oturdu.

Cihat Arslan, GZT Giresunspor mücadelesinde 11'de görevlendirdigi Mortadha ile Eysseric'i yedege çekti. Arslan, bu oyuncularin yerine Evren Eren Elmali ile Travnik'i 11'de oynatti.

Kaynak: AA