Hatayspor-Alanyaspor Maçinin Ardindan

Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan: 'Çok önemli bir galibiyet aldik. Tabi bu bizim daha saglam ayaklarimizin yere basmasini saglayacak' Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan: 'Belki bugün kötü mücadele etmis, kötü oynamis olabiliriz ama bütün sorumluluk benim'

Süper Lig'in 3'üncü haftasinda sahasinda Aytemiz Alanyaspor'u 5-0 maglup eden Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, önemli bir rakibe karsi önemli bir galibiyet aldiklarini söyledi.

Yeni Hatay Stadyumu'nda yapilan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Erdogan, galibiyetten dolayi oyuncularina, teknik ekibine ve kendilerini yalniz birakmayan taraftarlarina tesekkür etti.

Oyuncularinin sahada ilk dakikadan itibaren inançli, istekli, hirsli ve motive sekilde sahaya çiktiklarini ifade eden Erdogan, "Ilk dakikadan itibaren rakibe maçi ne kadar istediklerini gösterdiler. Bu futbolda taraftarlarimizi bu oyuna dahil etti. Disaridan verdikleri destek oyuncularimizin temposunu artirdi. Güzel bir galibiyet aldik." dedi.

Erdogan, maç öncesi rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini hücum oyuncularinin rakibe baski yaparak onlari hataya zorladigini kaydetti.

Maçta çok fazla gol pozisyonuna girdiklerini belirten Erdogan, söyle konustu:

"Çok güzel birbirinden güzel goller attik. 5 tane gol attik ama bir o kadar yüzde 100 gol pozisyonuna girdik. Ikinci yarinin son bölümünde bir tane net pozisyonumuz disinda rakibe neredeyse ciddi bir pozisyon vermedik. Çok önemli bir galibiyet aldik. Tabi bu bizim daha saglam ayaklarimizin yere basmasini saglayacak. Ligin daha basindayiz. kendimizi gelistirmemiz gereken konular var. Lig çok zor, çok zor maçlar oynaniyor."

- "Kötü oynamis olabiliriz ama bütün sorumluluk benim"

Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan da hiç beklemedikleri ve büyük hayal kirikligi yasadiklari bir maç oldugunu söyledi.

Çok fazla söylenecek sözün olmadigini dile getiren Atan, sunlari kaydetti:

"Belki bugün kötü mücadele etmis, kötü oynamis olabiliriz ama bütün sorumluluk benim. Bir degisim yasiyoruz ama bu lafi da agzimizdan düsürecegiz, konusmayacagiz. En kisa sürede bu milli ara bize iyi gelecektir diye düsünüyorum. Dogru oyuncularla dogru oyun formatini bulup tekrardan iyi bir Alanyaspor izletecegimizi düsünüyorum. Ayaga kalkmamiz gerekiyor, bunu basaracagiz diye düsünüyorum."

Kaynak: AA