Gençlerbirligi-Manisa Maçinin Ardindan

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin:'Bizden daha iyi organize ve iyi bir takima karsi oynamamiz gerektigi gibi oynamaya çalistik' Manisa Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu:'Oyuncularin istekli oynamalari, sonucun farkli olmasini sagladi'.

TFF 1. Lig'in üçüncü haftasinda konuk ettigi Manisa'ya 3-0 maglup olan Gençlerbirligi'nin teknik direktörü Metin Diyadin, güçlü bir rakibe karsi oynadiklarini belirterek, "Bizden daha iyi organize ve iyi bir takima karsi oynamamiz gerektigi gibi oynamaya çalistik. Kirk maçtir yenilmeyen, transferleriyle, oyunuyla oturmus bir takimdi." dedi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Diyadin, rakibin gücüne ragmen futbolcularinin elinden geleni yaptigini kaydederek, "Buna ragmen ilk yari rakibin net bir pozisyonu yokken golü yedik. Ikinci yari da maglup duruma düsünce de biraz daha risk alalim dedik. Ona ragmen ikinci gole kadar bir ihtimal vardi. Bir arada uzun süre oynamanin yaninda getirdigi avantajlarla birlikte rakip takima maglup olduk." ifadelerini kullandi.

Aleyhlerine verilen penalti pozisyonu hakkinda konusmasinin dogru olmadigini vurgulayan Diyadin, "Bulundugum konumdan dolayi ne desem yanlis olacak bir konu. Fakat oynadigimiz maça TFF, Balikesir bölgesinden hakem gönderiyor. Diger bölgeler varken Adana, Antalya bitti mi?" diye konustu.

Manisa Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu ise zor bir rakibe karsi mücadele verdiklerini ve iyi bir oyun ortaya koyduklarini söyledi.

Maç boyunca oyunun kontrolünü ellerinde tutmaya çalistiklarini anlatan Tüfenkoglu, "Bu kontrolü saglarken buldugumuz bir golle öne geçtik. Akabinde Gençlerbirligi'nin ataklari oldu ve yine oyunu elimizde tutmaya çalistik. Oyuncularin istekli oynamalari, sonucun farkli olmasini sagladi." yorumunda bulundu.

Tüfenkoglu, itiraz edilen penalti pozisyonunu net göremedigini aktararak, sözlerini söyle tamamladi:

"O pozisyon karambolde penalti miydi, degil miydi bilemiyorum. Onun degerlendirmesini hakeme birakmak istiyorum. Tekrar oyunun hakimiyetini elimizde bulundurdugumuz bölümde 3. golü atarak müsabakayi 3 farkla tamamladik."

Kaynak: AA