Galatasaray'da 4 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynadiklari Randers maçinin 11’ine göre Kasimpasa karsisinda 4 degisiklik yapti. Rumen futbolcu Olimpiu Morutan sari-kirmizililar ile ilk karsilasmasinda 11’de basladi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Galatasaray deplasmanda Kasimpasa ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynadiklari Randers maçinin 11’ine göre Pasa karsisinda 4 degisiklik yapti. Terim; Alpaslan Öztürk, Taylan Antalyali, Sofiane Feghouli ve Ryan Babel’in yerine Victor Nelsson, Cicaldau, Morutan ve Baris Alper Yilmaz’a görev verdi.

Morutan 11’de

Galatasaray’in hafta içinde transfer ettigi Rumen futbolcu Olimpiu Morutan, sari-kirmizili forma ile ilk maçinda 11’de basladi.

Rander maçinin ikinci yarisinda oyuna dahil olan ve oynadigi oyunla takdir kazanan genç futbolcu Baris Alper Yilmaz Kasimpasa karsisinda Süper Lig’de ilk kez 11’de yer aldi.

Galatasaray mücadeleye Fernando Muslera, Sacha Boey, Christian Luyindama, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Baris Alper Yilmaz, Kerem Aktürkoglu ve Mbaye Diagne 11’i ile çikti.

Yedeklerde ise Ismail Çipe, Taylan Antalyali, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Aytaç Kara, Emre Kilinç ve Sofiane Feghouli bekledi.

Galatasaray’in Kolombiyali yildiz futbolcusu Radamel Falcao yine kadroda yer almadi. Falcao, son olarak GZT Giresunspor mücadelesinde 11 dakika süre almisti. Falcao’nun disinda Fatih Öztürk ile DeAndre Yedlin’de müsabakanin kadrosunda bulunmuyor.

Kaynak: İHA