Erkan Sözeri Açiklamasi 'Maç Ritmini Yakaladigimizda Hedefe Oynayacak Bir Takim Olacagiz'

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bandirmaspor maçinin ardindan, “Yeni bir takim kuruyoruz. Insanlar hemen olsun bitsin istiyor. Hizlandirilmis bir oyun anlayisi yok. Takimimizin ve bu oyuncularin zamana ihtiyaci var. Maç ritmini yakaladigimizda hedefe oynayacak bir takim olacagiz. Bunun bir 7-8 haftalik süreci olacak” dedi.

TFF 1. Lig’in üçüncü haftasinda evinde Bandirmasspor’u 1-0 maglup eden BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takimin fizik kalitesinin artmasi için biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarini ifade ederek, “Zor bir maç oynadik. Bandirmaspor’u tebrik ediyorum. Gayet iyi bir takim kurmuslar. Fizik kaliteleri bizden daha iyi göründü. Bizim zamana ihtiyacimiz var. Yeni bir takim kuruyoruz. Insanlar hemen olsun bitsin istiyor. Hizlandirilmis bir oyun anlayisi yok. Takimimizin ve bu oyuncularin zamana ihtiyaci var. Maç ritmini yakaladigimizda hedefe oynayacak bir takim olacagiz. Bunun bir 7-8 haftalik süreci olacak. Çok sükür iki maçi da son dakikalarda buldugumuz gollerle kazandik. Bakildigi zaman oyuncularim sonuna kadar birakmamaya çalisiyor. Taraftarlarimiza biraz daha sabirli ve anlayisli olmalarini istiyorum. Ben oyuncularima maçtan önce, ’Bir gün olsun terk etmedik’ bestesini dinlettim. Düzelmemiz için süreç lazim. Oyuncularimizi kutluyorum. Milli maç arasina en az hasarla gidelim dedik. Zorlu bir ligde oynayacagiz. Köprünün altindan çok sular akacak. Taraftarlarimiz iyi oyuncular ve iyi takim istiyor ama finansal sikintilarimiz var. Her oyuncuyu buraya getiremiyoruz. Transfer kolay olmuyor. Biraz sabir istiyorum. Bu takim görecekseniz sampiyon olacak. Milli maç arasina güzel sekilde girdik. Arada fizik kalitemizi yükseltemeye çalisacagiz” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA