Erdogan Açiklamasi 'Önemli Bir Rakibe Karsi Önemli Bir Galibiyet Aldik'

A. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Alanyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, ligin basinda olduklarini ve kendilerini gelistirmeleri gereken konular oldugunu söyledi.

Süper Lig’in 3. hafta maçinda evinde karsilastigi Alanyaspor’u 5-0 maglup eden A. Hatayspor’da Teknik Direktör Ömer Erdogan, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Erdogan, oyuncularinin ilk dakikadan rakibe baski yaparak Alanyaspor’u hataya zorladigini belirterek “Önemli bir galibiyet, önemli bir rakibe karsi. Maçin yorumunu yapmadan önce oyuncularima teknik ekibime ve taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Oyuncularim saha da ilk dakikadan itibaren inançli, hirsli ve motive sekilde rakibe maçi ne kadar istediklerini gösterdiler. Bu futbola taraftarlarimizda oyuna dahil etti. Güzel bir galibiyet aldik. Rakibi analiz ederken savunmadan pasla çikan bir Alanyaspor var. Onlarda bu sene sayisal anlamda çok degisiklige gitti ve tam oyun stilini oturtturamadigi için bu baski da toplari kazanip pozisyona girebilecegimizi çalistik. Oyuncularimda ilk dakikadan rakibe baski yaparak Alanyaspor’u hataya zorladi ve bundan çok basarili oldular. Birbirinden güzel 5 gol attik. Attiklarimiz disinda yüzde yüz gol pozisyonuna girdik, son dakikalar disinda rakibe pozisyon vermedik. Bu galibiyet bizim ayaklarimizi daha saglam yere basmamizi saglayacak. Ligin basindayiz ve kendimizi gelistirmemiz konular var. Lig çok zor ve zor maçlar oynaniyor. Birkaç gün dinlendikten sonra Milli takima gidecek arkadaslarimiz saglam geri aramizda döndükten sonra Rizespor maçinin hazirliklarina baslayacagiz. Oradan iyi bir futbol ile iyi bir skor alip yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA