Emre Kocadag'dan 'Umut Meras' Açiklamasi

Besiktas Asbaskani Emre Kocadag, “En son 1 ya da 2 transfer yapabiliriz diye söylemistik. Umut Meras’la belli bir noktaya geldik. Resmi olarak bitmis bir transfer degil” dedi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Besiktas, sahasinda karsi karsiya geldigi Fatih Karagümrük’ü 1-0’lik skorla maglup etti. Mücadelenin ardindan Besiktas Asbaskani Emre Kocadag basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Baskan Kocadag, milli ara öncesi 3 puan almanin önemli oldugunu dile getirerek, “Toplam 7 puan toplayip milli arada yeni oyuncularimizin da kadroya dahil olmasiyla daha iyi bir ivme yakalayacagimiza inaniyorum. Bugünkü maç o anlamda önemliydi. Iyi bir kadro kurdugumuza inaniyorum. Geçen seneki dar kadronun yerine bu sene daha genis bir kadro kurduk. Kulübede daha zengin bir ekip var” seklinde konustu.



“Ligin sonuna kadar yarisin içinde kalmaya çalisacagiz”

Emre Kocadag, ligin 4 favorisi oldugunu vurgulayarak, “Takimin gücünün farkindayiz. Iyi bir kadro oldugunun farkindayiz ama ligin tek favorisi degiliz. Bu ligin dogal 4 büyük favorisi var. Onun disinda iyi takimlar kurmus ekipler var. Zorlu bir lig olacak. Biz de geçen seneki tevazumuzu, gayretimizi birakmadan ligin sonuna kadar yarismanin içinde kalmaya çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

“Umut Meras ile belli bir noktaya geldik”

Umut Meras ile görüsmeye devam ettiklerini ancak transferin resmiyete kavusmadigini belirten Kocadag, su ifadelere yer verdi:

“En son 1 ya da 2 transfer yapabiliriz diye söylemistik. Umut Meras’la belli bir noktaya geldik. Resmi olarak bitmis bir transfer degil. Onun disindaki isimlerle ilgili bir sey söylemem dogru olmaz ama bir stoper transferi yapacagimizi belirtmistik. Önümüzde birkaç gün daha var, bir firsat transferi olursa onu da gerçeklestiririz.”

“Taraftarimiz bizi 11’e 11 oynatti”

Emre Kocadag, müsabakada ikinci sari karttan kirmizi kart ile oyundan atilan Salih Uçan’a verilen ilk kartin agir oldugunu söyleyerek, “Geçen hafta verilmeyen bir penaltimiz var. Onunla alakali baskanimiz açiklama yapti. Bugün de ilk sari kartin agir oldugunu düsünüyorum. Bizim takimimiz çok ciddi bir takim. Hakem camiasi da yeni yeni lige isiniyor. Insallah daha iyi yöneteceklerdir diye umuyorum. Yönetim olarak bu konulari takip ediyoruz. Bugün 10 kisi kaldik ama taraftarimiz bizi 11’e 11 oynatti. Eksik kalan noktayi taraftarimiz doldurdu” diye konustu.



“Utku’yu oynayacagi bir kulüpte degerlendirmek istiyoruz”

Kalecileri Utku Yuvakuran’i devamli forma giyebilecegi bir takima göndermeyi hedeflediklerini anlatan Kocadag açiklamasini su ifadelerle tamamladi:

“Utku, yatirim yaptigimiz, gelecekte iyi seyler bekledigimiz bir kaleci. Devamli oynayacagi bir kulüp olursa degerlendirmek istiyoruz. Diger isimlerle alakali geçen seneden beri devam eden süreçler ve uzun kontratlarinin getirdigi sorunlar var. Bu sene onlar da son senelerini yasiyorlar. Besiktas menfaatleri çerçevesinde onlarla da yollari ayirmayi planliyoruz."

Kaynak: İHA