Cihat Arslan Açiklamasi 'Maçin Hikayesi 2-1'Den Sonra Degisti'

Kasimpasa Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-2’lik Galatasaray beraberligi ile ilgili olarak, “Maçin hikayesi 2-1’den sonra degisti. Orada o golü atmak mental olarak bizi diri tuttu” dedi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Kasimpasa, sahasinda karsi karsiya geldigi Galatasaray ile 2-2 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan Kasimpasa Teknik Direktörü Cihat Arslan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Deneyimli çalistirici, futbol adina güzel bir aksami geride biraktiklarini dile getirerek, “Maç öncesi söyledigim gibi Galatasaray çok istahli sag bek ve sol beki hücumcu oldugu için. Hücum anlaminda istahli bir takim. Savunmaya geçislerde sorunu olan bir takim. Analizlerimizde bunu saptadik. Çalistigimiz buydu. Geçislerde üstünlük verirseniz cezalandirabilecek bir takim ama savunma geçisinde zaafi oldugu için biz cezalandirabiliriz. Bu maçin özeti buydu. Bazen ataklari sonlandirmaniz gerekiyor. Hiç olmayan pozisyondan iki kötü gol yedik. Maçin hikayesi 2-1’den sonra degisti. Orada o golü atmak mental olarak bizi diri tuttu. Oyuncu degisikligi de bekleneni verdi. 44’e kadar bir hikaye vardi. 44’ten sonrasinda da bir hikaye oldu. Üretken oyun devam etti. 3-2’yi yakalayabilirdik. Galatasaray da yakalayabilirdi. Sanki adaletli bir skor oldu. Gecenin adaleti tecelli etti. Geçis oyunlarinda daha dikkatli olmamiz lazim” seklinde konustu.



“Milli maç arasiyla daha iyi bir Kasimpasa olacak”

Milli takim arasindan sonra daha iyi olacaklarina vurgu yapan Arslan, “Pes etmemek bir takim adina çok degerli. Futbol bir meydan okumadir. Oyuncularimi kutluyorum. Insallah milli maç arasiyla daha iyi bir Kasimpasa olacagina inaniyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA