Büyüksehir Belediye Erzurumspor-Bandirmaspor Maçinin Ardindan

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri:'Oyun anlayisimiz ve fizik kalitemiz oturacak. Oyuncularimi gönülden kutluyorum. Gerçekten güzel bir galibiyet oldu' Bandirmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel:'Bundan sonraki amacimiz ikinci yaridaki oyunu gelistirmek ve üstüne koyarak daha iyi bir Bandirmaspor izlettirmek'

TFF 1. Lig'in 3. haftasinda konuk ettigi Royal Hastanesi Bandirmaspor'u 1-0 maglup eden Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, zor bir maçtan galibiyetle ayrildiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Erkan Sözeri, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, rakibin fizik kalitesinin kendi takimindan iyi göründügünü belirtti.

Takimin zamana ihtiyacinin oldugunu ifade eden Sözeri, "Insanlar istiyor ki hemen olsun bitsin, böyle bir anlayis yok. Hizlandirilmis bir oyun anlayisi, kalitesi yok. O yüzden bu oyuncularin zamana ihtiyaci var. Fizik kalitemiz zaman zaman yukari çikiyor, zaman zaman asagi iniyor. Maç ritmini yakaladigimiz zaman her sey daha iyi olacak." diye konustu.

Sözeri, Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un her zaman hedefe oynayan bir takim oldugunu dile getirerek, sunlari kaydetti:

"Erzurumspor gerçekten kaliteli isimlerden kurulu ve hedefe oynayan bir takim. Oynadigi futbolun karsiligi mi hayir ama bunun bir süreci var, 7-8 hafta geçecek. Bu süreci en az hasarla atlatmak durumundayiz. Çok sükür iki maçi kazandik. Oyuncularimiz sonuna kadar, güçleri yettigince birakmamaya gayret ediyor. Taraftarlarimiz biraz anlayisli, sabirli olsunlar. Ben maça çikmadan önce oyuncularima 'Bir gün olsun terk etmedik' tezahüratini dinlettim çünkü bu taraftar bizi itecek ve sampiyonluga tasiyacak."

Ligin zor geçecegine isaret eden Sözeri, "Oyun anlayisimiz ve fizik kalitemiz oturacak. Oyuncularimi gönülden kutluyorum. Gerçekten güzel bir galibiyet oldu. Iki maçimizi kazanarak 6 puan aldik. Çok zorlu bir lig oynayacagiz. Bu sene köprünün altindan çok sular akacak." degerlendirmesinde bulundu.

- Gürsel: "Buraya puan veya puanlar almaya gelmistik"

Royal Hastanesi Bandirmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, maçta puan alacak pozisyonlara girdiklerini anlatarak, sunlari ifade etti:

"Buraya puan veya puanlar almaya gelmistik ve onun için çalismistik. Maçin geneline de bakildigi zaman bu puanlari alacak pozisyonlari bulduk. Ilk bölümde bireysel olarak çikarken yaptigimiz hatadan dolayi pozisyon verdik ama onlar degerlendiremedi. Maç berabere iken iki tane net, yüzde yüz gol pozisyonunu degerlendiremedik. Yandan gelen bir pozisyondan gol yedik. Çalistik ama bazen bunlar oluyor. Oyuncularim maçi çevirmek için ellerinden geleni yapti. Iyi de bastirdik, ofsayt gerekçesiyle golümüz iptal oldu. Bundan sonraki amacimiz ikinci yaridaki oyunu gelistirmek ve üstüne koyarak daha iyi bir Bandirmaspor izlettirmek."

Kaynak: AA