Atan Açiklamasi 'Çok Büyük Hayal Kirikligi Yasadigimiz Bir Maç Oldu'

A. Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan, Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, maglubiyetin bütün sorumlulugunun kendisinde oldugunu söyledi.

Süper Lig’in 3. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi Hatayspor’a 5-0 maglup olan A. Alanyaspor’da Teknik Direktör Çagdas Atan, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Atan, Dogru oyuncularla, dogru oyun formatini bulup tekrardan iyi bir Alanyaspor izletecegimizi düsündügünü belirterek, “Bugün hiç beklemedigimiz, hem oyun olarak hem mücadele olarak çok büyük hayal kirikligi yasadigimiz bir maç oldu. Çok fazla söylenecek söz oldugunu düsünmüyorum. Oyuncularima da söyledim, belki bu gün biz kötü mücadele etmis olabiliriz, kötü oynamis olabiliriz ama bütün sorumluluk benim. Bir degisim yasiyoruz ama artik bu lafi agzimizdan düsürecegiz, konusmayacagiz. En yakin sürede bu milli ara bize iyi gelecektir diye düsünüyorum. Dogru oyuncularla, dogru oyun formatini bulup tekrardan iyi bir Alanyaspor izletecegimizi düsünüyorum. Ayaga kalkmamiz gerekiyor, bunu da basaracagiz diye düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA