Antalyaspor, Fredy Ribeiro Ile 3+1 Yillik Sözlesme Imzaladi

FTA Antalyaspor, 2.5 sezondur takimda forma giyen Fredy Ribeiro’nun sezon sonunda bitecek olan sözlesmesini 3+1 yil uzatti.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine FTA Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kaya da katildi.

Fredy imza töreninde Antalyaspor’un Süper Lig’de bininci golünü attigi forma ile poz verdi.

Fredy’nin bu sezon sonunda bitecek olan sözlesmesini 2025 sezonu sonuna kadar, hatta ayni performansi göstermesi halinde 2026 sezonu sonuna kadar uzattiklarini belirten Okan Kaya, "Fredy, Antalyaspor formasini 71 kez Süper Lig’de 13 kez Türkiye Kupasi’nda olmak üzere toplam 84 kez giydi ve bu maçlarda 12 gol, 10 asistlik bir katki ortaya koydu. Fredy ile yeniden anlasmaktan dolayi mutluyuz. Angola Milli Takim formasini giyen futbolcumuzu artik bir Antalyali olarak görüyoruz. Takimimizin Süper Lig’de bininci golünü atarak tarihimize geçen futbolcumuza bundan sonraki dönemde basarilar diliyor ve camiamiza hayirli olmasini temenni ediyoruz" dedi.



1000. gol formasi ile poz verdi

FTA Antalyaspor ile sözlesmesini 3+1 yil daha uzatan Fredy ise, "Umarim bundan sonraki süreçte formami hakkiyla terletmeye, forma için mücadele etmeye ve hep birlikte mutlu bir hikaye yazmaya devam ederiz" diye konustu.

Imza töreninin sonunda Fredy, geçtigimiz sezon Fenerbahçe maçinda Antalyaspor’un 1000. golünü attigi forma ile poz verdi.

Kaynak: İHA