A Milli Futbol Takimi'nin Karadag, Cebelitarik Ve Hollanda Maçlari Programi Açiklandi

A Milli Futbol Takimi'nin 2022 FIFA Dünya Kupasi Elemeleri'nde 1 Eylül Çarsamba günü Istanbul'da Karadag, 4 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Cebelitarik ve 7 Eylül Sali günü Amsterdam'da Hollanda ile oynayacagi maçlarin programi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapilan açiklamaya göre, milli takima davet edilen oyuncular, bugün saat 19.00'dan itibaren Riva'daki TFF Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri'nde toplanmaya baslayacak. Ay-yildizlilar, ilk antrenmanini yarin Riva'da yapacak.

A Milli Takim Teknik Direktörü Senol Günes ve aday kadrodan bir futbolcu, Karadag maçi öncesinde 31 Agustos Sali günü saat 14.00'de tesislerde bir basin toplantisi düzenleyecek. A Milliler, bu karsilasmanin son provasini da ayni tesiste saat 19.30'da gerçeklestirecek.

Milliler, Cebelitarik karsilasmasi için 2 Eylül Persembe günü saat 15.00'de Istanbul Havalimani'ndan Türk Hava Yollarina (THY) ait uçakla Ispanya'nin Malaga kentine yolculuk edecek. Kafile daha sonra buradan karayolu ile konaklama yapacagi Cadiz'deki So/Sotogrande Oteli'ne geçecek.

Senol Günes ve aday kadrodan bir futbolcu, 3 Eylül Cuma günü TSI 20.30'da maçin oynanacagi Victoria Stadyumu'nda basin toplantisi düzenleyecek. Cebelitarik maçi öncesindeki son çalisma ise, TSI 21.00'de statta gerçeklestirilecek.

Ay-yildizlilar, Hollanda maçi için ise 5 Eylül Pazar günü TSI 14.00'te Malaga'dan Türk Hava Yollarina (THY) ait uçakla Hollanda'nin Amsterdam kentine gidecek. Kafile ayni aksam bir antrenman yapacak.

Hollanda müsabakasi öncesi Senol Günes ve aday kadrodan bir futbolcu, 6 Eylül Pazartesi günü TSI 20.30'da maçin oynanacagi Johan Cruijff Arena'da basin toplantisi düzenleyecek. Bu karsilasmanin son çalismasi ise TSI 21.00'de yine statta olacak.

A Milli Takim kafilesi 8 Eylül Çarsamba günü Amsterdam'dan TSI 15.00'te hareket edecek uçakla Istanbul'a dönecek.

Kaynak: AA