Yeni Malatyaspor-Gaziantep Maçinin Ardindan

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut:'Geçen hafta da ayni sikintilari yasadik. Üretiyoruz ama degerlendiremiyoruz'

Süper Lig'in 3. haftasinda deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Gaziantep'in teknik direktörü Erol Bulut, "Geçen hafta da ayni sikintilari yasadik. Üretiyoruz ama degerlendiremiyoruz." dedi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Bulut, ilginç bir karsilasma oynadiklarini ifade etti.

Müsabakayi kazanmak istediklerini dile getiren Bulut, sunlari kaydetti:

"Yeterince gol pozisyonuna girdik. Üç maçlik kadar gol pozisyonu ürettik ama maalesef istedigimiz son vurusu inanarak yapmadik, golü bulamadik. Ondan sonra futbolda oldugu gibi bireysel iki hata yaptik. Rakip 3 kere kalemize geldi, iki pozisyondan gol yedik, nitekim 3 puani kaybettik. Geçen hafta da ayni sikintilari yasadik. Üretiyoruz ama degerlendiremiyoruz. Maçta yeterince gol pozisyonu ürettik, direkten dönen iki topumuz var. Golü atamadiginiz zaman maalesef hatalardan dolayi maçi kaybediyorsunuz. Üzerinde çalisacagiz."

Erol Bulut, bireysel hatalari en aza indirmek ve gol pozisyonlarini daha iyi degerlendirmek için çalisacaklarini anlatarak, "Milli maç arasini en iyi sekilde degerlendirmeye çalisacagiz. Transfer dönemi bitene kadar aramiza katilabilecek birkaç arkadasimiz olabilir, onun üzerinde çalisacagiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA