Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Milli Takim Gelisim Kampi Bayindir'da Çalismalarina Devam Ediyor

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Milli Takim Gelisim Kampi kapsaminda Türkiye'nin çesitli illerinden gelen 9-14 yas arasi sporcular, çalismalarini Izmir'in Bayindir ilçesinde sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Bayindir Ilçe Müdürü Erdal Ince, AA muhabirine açiklamasinda, 20 ilden sporculari agirladiklarini, gelecegin sampiyonlarinin güzel çalistiklarini belirterek kampin 30 Agustos'ta tamamlanacagini söyledi.

Antrenör Sinan Mühürdaroglu ise 4 antrenör esliginde sabah kosusu ile baslayip kondisyon veya teknik antrenmanlar yaptiklarini ifade ederek, "Bayindir'in kültürel yerlerini de gezdiriyoruz. Sezonun son kampi. Çocuklar için yeni sezonda alt yapilar için bir takim seçmeler olacak. Insallah olimpiyatlara gidecek sporcularin buradan çikacagina inaniyorum." diye konustu.

Kampa Kayseri'den katilan 11 yasindaki Ecrin Çakir, Türkiye'nin dört bir yanindaki masa tenisi dalindaki sporcularla bir arada olduklarini belirten Çakir "Ilerideki amacim milli takimla turnuvalara katilmak ve basari elde etmek. Çok güzel bir kamp dönemimiz geçti." dedi.

Kampa Fenerbahçe takimi sporcusu olarak katildigini belirten 13 yasindaki Selin Akyüz çift antrenman yaptiklarini ve hedefinin milli takima girmek oldugunu dile getirdi.

Isparta'dan katilan 10 yasindaki Salih Eren Yildirim da genç hareket grubunda oynadigini belirterek, "Bu kampa gelmek için gerçekten çok çalistik. Insallah ileride ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmek istiyorum. Kamp çalismalari hocalarimizin da katkilariyla güzel bir atmosferde geçiyor. Arkadaslarimizla Türkiye'ye basari getirmek istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA