Samet Aybaba Açiklamasi 'Balotelli Hep Tepki Gösteriyor, Sorun Degil'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyundan alindiktan sonra takim arkadasina yumruk atip tepki gösteren Mario Balotelli hakkinda, “Hep tepki gösteriyor, sorun degil. Bakariz biz, ne dedi, ne demedi diye. Her maçtan sonra sahada gördügümüzü iyi veya kötü diye degerlendiriyoruz. Bu takimin her oyuncuya ihtiyaci var” dedi.

Süper Lig’in 3.haftasinda Adana Demirspor evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Iyi bir oyun, çok sicak bir hava vardi. Mücadeleci, coskulu bir oyun kurdu takimimiz. Hizli çikislarda sorunlarimiz var bunu bir türlü halledemiyoruz. Eger çiktigimiz hizli ataklarda sonlandirmayla ilgili yeteneklerimizi ortaya koyabilseydik daha farkli bir sonuç alabilirdik. Karsimizdaki takim çok ciddi, 2 maçta 6 puan almis bir takim. Sahaya yansittiklari ortada. Biz simdi bu kadar basit gol yemegi nasil hallederiz diye düsünmeye basladik. 3 maçta da çok basit goller yedik. Bunlarla ilgili çalisacagiz Bu milli ara bize çok iyi gelecek. Dün, geçen hafta ve 15 gün önce gelen oyuncularimiz var. Onlari bir araya getirip takimdaslik duygusunu kazandirarak bu takimi çok iyi yerlere getirecegimize inaniyorum” diye konustu.

Oyundan çiktiktan sonra tepki gösteren ve takim arkadasina fiziksel müdahalede bulunan Mario Balotelli hakkinda da konusan Samet Aybaba, “Hep tepki gösteriyor, sorun degil. Bakariz biz, ne dedi, ne demedi diye. Profesyonel takimin talimati var. Bakariz” ifadelerini kullandi.

“Belhanda’yi kaptan yaptim”

Belhanda ve Mario Balotelli ile hafta içi görüstügünü söyleyen Aybaba, “Balotelli’ye iki 18 çizgisi arasinda dolas dedim. Ikisiyle de hafta içerisinde konustum. Belhanda’yi kaptan yaptim. Ben istedim, sorumluluk alsin diye. Iki oyuncumuzu da takima, futbola kazandirmaya çalisiyoruz. Kaliteleri belli. Tartisilmasi gereken sey performanslari. Onla ilgili de hep söyledim. Her maçtan sonra sahada gördügümüzü iyi veya kötü diye degerlendiriyoruz. Bu takimin her oyuncuya ihtiyaci var” dedi.

Kaynak: İHA