Mustafa Resit Akçay Açiklamasi '1 Puan Altin Degerindeyken 3 Puan Aldik'

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay, Yilport Samsunspor maçinin ardindan, “Bu ligde bir puan altin degerindeyken biz 3 puan aldik” dedi.



TFF 1. Lig’in 3. haftasinda evinde agirladigi Yilport Samsunspor’u 1-0’lik skorla yenen Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Resit Akçay, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Maçla ilgili degerlendirmelerde bulunan Akçay, “Zor bir müsabaka olacagini bekliyorduk. Öyle de oldu. Hücum hatti çok güçlü, farkli oyunculara sahip rakibe karsi orta sahayi elimizde tutma mantigiyla hareket ettik. Özellikle o bölgeye mücadele gücü yüksek oyuncular koyarak rakibin gücünü kirmak istedik. Bunu da basardigimizi düsünüyorum" dedi.

"Zaman zaman rakibin özellikle ölü toplarla buldugu bazi pozisyonlar var" ifadelerine yer veren Akçay, "Ancak, çok etkili de bir pozisyon vermedik. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürdük. Son 15-20 dakika rakibin risk almasi, sadece golü düsünmesi bizi biraz daha topla oynamaya sevk etti. Oynadik ancak sonuçlandirma konusunda çok basarili olamadik. Bu ligde bir puan bile altin degerinde. Bugün 3 puan aldik. Mutluyuz. Arkadaslarimizi kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA