Muratpasa Belediyesi'nin,Antalyaspor Taraftari Lokali Açildi

Muratpasa Belediyesi’nin, Antalyaspor taraftarlari için insa ettigi Antalyaspor Taraftarlari Lokali törenle açildi.

Antalya’da Muratpasa Belediyesi’nin bu yil 55’inci kurulus yil dönümünü kutlayan Antalyaspor’un taraftarlari için insa ettigi ‘Antalyaspor Taraftarlar Lokali’ kirmizi beyazli takimin kendi evinde oynadigi Rizespor maçi öncesi düzenlenen törenle açildi.

Açilista, Belediye Baskani Uysal, FT Antalyaspor Baskani Aziz Çetin, kulüp yöneticileri, CHP Antalya Milletvekili Aydin Özer, Muratpasa Belediyesi Spor Kulübü Baskani Özcan Yilmaz, belediye meclis üyeleri ve 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Dernegi üyeleriyle birlikte kirmizi beyazli takimin taraftarlari yer aldi.

Takimin maçlarini oynadigi Antalya Stadyumu’nun hemen yani basinda bulunan lokalin açilisi renkli görüntülere sahne oldu. Taraftarlar, stadin önünde Baskan Uysal’i mesalelerle ve 07 Gençlik üyelerinin açtigi “Antalyaspor’umuzun ve taraftarinin her zaman destekçisi olan Muratpasa Belediye Baskanimiz Ümit Uysal’a tesekkür ederiz” yazili pankartla karsiladi. Baskan Uysal, Antalyaspor taraftarlarinin tezahüratlari esliginde yürüyerek lokale geldi. Açilisa sayili dakikalar kala, takim otobüsünün lokalin önünden geçmesiyle cosku ikiye katlandi.

"Ümit Uysal’a tesekkür"

Açilista konusan 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Dernegi Baskani Gürhan Güneyli, “Bu takima gönül veren taraftarlarina bu güzel lokali hediye eden degerli Belediye Baskanimiz Sayin Ümit Uysal’a tesekkür ediyoruz” dedi.

Kulüp Baskani Aziz Çetin ise “Baskanimiz Ümit Uysal, Antalyaspor için elini her zaman tasin altina koyuyor. Kendisine çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

"Bu kulüp Antalya’yi ruhunda tasir"

Baskan Uysal, taraftarlari ve yöneticileriyle Antalyaspor ailesiyle bir arada olmanin çok keyifli oldugunu söyledi.

Baskan Uysal, kendisinin, Antalyaspor’un ilk kez Süper Lig’e çiktigi 1981-1982 sezonunun unutulmaz Karsiyaka maçinda tribünde oldugunu ve o günden beri Antalyaspor’u günün haberleri içinde her zaman ilk sirada takip ettigini söyledi.



Antalyaspor’un bir futbol takimi olmanin çok daha ötesinde bir anlama sahip oldugunu dile getiren Baskan Uysal, sunlari söyledi:“Antalyaspor, Antalya’mizin sira daglarini, Kizlar Sivrisini, Orta Toroslari, Akdeniz’i, Gelidonya Burnu’nu, Gazipasa’dan Kas’a bütün hatlari temsil eder. Bütün ilçelerimizi temsil eder. Türkiye’nin dört bir yaninda gelip ‘Ben Antalyaliyim’ diyen geldigi yeri de unutmayan ama Antalyali olmayi özümseyen ve Antalyaspor’a gönül veren bütün insanlarimiz temsil eder. Bu sehrin spor kültürünü temsil eder. Amatör ruhunu temsil eder. Birlikte is yapma gücünü, omuz omuza verme yetecegini temsil eder. Antalyaspor, kirmizi beyaz renkleriyle ayni zamanda bizim milli renklerimizi Antalya’da bakis açisiyla yorumlar. Bugün Antalyaspor bütün Antalya’nin temsilini özünde, ruhunda, bünyesinde tasir. 19 ilçesini, bütün semtlerini bünyesinde tasir.”

Baskan Uysal’in konusmasinin ardindan, taraftarlar ve kulüp yöneticileriyle birlikte lokalin açilisini gerçeklestirdi.

Kaynak: İHA