Mehmet Altiparmak Açiklamasi 'Çok Kötü Sahada Oynadik'

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, Kocaelispor maçinin ardindan, “Oyunda üstündük ama kapanan takima karsi oynadik. Saha rezildi” dedi.

TFF 1. Lig’in 3. haftasinda evinde konuk oldugu Kocaelispor’a 1-0’lik skorla maglup olan Yilport Samsunspor’da Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, maç sonunda düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Maglup olduklari için üzgün olduklarini ifade eden Altiparmak, “Maglup oldugumuz için üzgünüz. Oyunun geneline baktigimizda; maçin büyük bölümünü önde oynamaya çalistik ve özellikle maçin ikinci yarisinin tamamina ve ilk yarida gol yedigimiz ana kadar oyuna hakim Samsunspor vardi. Rakip hizli hücumlarla gol arayacakti. Hafta içi buna çok çalismistik. Rakip çok fazla atak düsünmedi. Golü de bulduktan sonra savunma yapti. Golü yedikten sonra maçin ikinci yarisinda oyunu kurtarma adina oynamaya devam ettik. Mehmet Akyüz’den sonra çift santrfora döndük. En az 3 pozisyon ona geldi. Boli’nin de pozisyonlari vardi. Deplasmanda bir takimin girebilecegi kadar pozisyona girdik. Sadece kapanan bir takima karsi oynadik ve maglup olduk. Buradan çikaracagimiz dersler var” dedi.



“Çok kötü sahada oynadik”

Kötü bir sahada oynadiklarini belirten Altiparmak, “Ligde böyle çok maç oynayacagiz. Böyle maçlari nasil oynamamiz gerektigini daha fazla çalisacagiz. Ayrica rezil bir sahaydi. Çok kötü sahada oynadik. Yürürken bile zorlaniyorsunuz. Bu kadar kötü zeminde oynayan ve kazasiz belasiz çiktiklari için iki takimin oyuncularini da tebrik ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA