Kick Boks Zafer Turnuvasinda Sporcular Kiyasiya Yaristi

Kirsehir’de, 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda Kick Boks turnuvasi yapildi.

Kirsehir Belediyesi Kick Boks Kulübü sporcusu ve Dünya Sampiyonlar Turnuvasinda sampiyon olan Sefa Köksal ile Ankara Hedef Spor Kulübü Sporcusu ve Avrupa Sampiyonu Mustafa Türk, Asikpasa Kapali spor salonunda gösteri maçi yapti.

Turnuvaya; 13 ilden 28 kulüpten 340 erkek, 152 kadin olmak üzere toplamda 492 sporcu katilim gösterdi.

Turnuvalarin açilis programina katilan CHP Kirsehir Milletvekili Ilhan, zafer haftasi nedeniyle düzenlenen turnuvalari önemsediklerini söyledi.

Ilhan, "Kick Boks zafer turnuvasina katilan sporcu ve antrenörleri ile birlikte misafiri agirlamaktan gurur duyuyoruz. Hepimiz futbol, voleybol, hentbol, basketbolu biliyoruz. Kick Boks ve judo gibi sporlari gördügümüzde hatirliyor ve taniyoruz. Aslinda salon sporlarina önem vermek lazim. Amatör sporlar, sehirleri dostluklari kardesligi ve bir arada olmayi sagliyor. Pandemi döneminde bu tür turnuvalar çok fazla yapilmadi. Bundan sonra bu tür turnuvalar artarak devam edecek" dedi.

Gösteri maçi sonrasi Dünya Sampiyonlar Turnuvasinda sampiyon olan Sefa Köksal ile Ankara Hedef Spor Kulübü Sporcusu ve Avrupa Sampiyonu Mustafa Türk’e katilim ödülü verildi.

Kaynak: İHA