Hamdi Yilmaz Açiklamasi 'Galibiyet Bizim Için Kaçinilmazdi'

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz, Adanaspor maçinin ardindan “Galibiyet bizim için kaçinilmazdi. Ikinci golü bulduktan sonra çok daha rahat oynamaya basladik” dedi.

TFF 1. Lig’in 3. haftasinda evinde oynadiklari ve 2-0 galibiyetle ayrildiklari Adanaspor maçinin ardindan gerçeklestirilen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz, “Bugün oynadigimiz maçin degerlendirmesini yaparsak; biz bu maça mutlak galibiyet için çiktik. Ligin de ilk maçlari. Burada talihsiz bir golle berabere kaldik. Eyüpspor maçinda da çok iyi oynamistik. Bugünkü maçta bütün amacimiz ve gayretimiz galip gelmekti. Ilk yari basa bir mücadele oldu, iki takimda gol atabilirdi. Ikinci yari hem golü erken bulduk hem bu maçta oyunumuzu daha rasyonel bir sekilde oynamaya basladik. Galibiyet bizim için kaçinilmazdi. Ikinci golü bulduktan sonra çok daha rahat oynamaya basladik. Daha fazla gol atabilirdik fakat bugün bu skor bize yetti. Bütün futbolcularimi kutluyorum. Ellerinden gelen her seyi yaptilar” diye konustu.

Takima bir orta saha transferi düsündüklerini belirten Yilmaz, “Belki iyi bir 8 numara bulursak bir tane transfer

yapma sansimiz olabilir. Bu maçta gördük ki gol attigin ve galip geldigin zaman özgüvenini daha fazla kazanmis oluyorsun. Bugünkü görev alan futbolcularin tamami üzerine düsenleri yaptilar. Orta saha için iyi bir 8 numara düsünüyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA