Galatasaray, Kasimpasa'ya Konuk Olacak

Sarikirmizili takimda Marcao, Ogulcan Çaglayan ile Arda Turan maç kadrosunda yer almayacak Sezona 2'de 2 yaparak baslayan Galatasaray, ligde son 8 maçindan galibiyetle ayrildi.

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasinda yarin deplasmanda Kasimpasa ile karsi karsiya gelecek.

Recep Tayyip Erdogan Stadi'nda saat 19.15'te baslayacak müsabakayi hakem Firat Aydinus yönetecek.

Ligdeki ilk iki maçinda GZT Giresunspor ve Atakas Hatayspor'u yenerek sezona iyi baslayan Galatasaray, Kasimpasa müsabakasini da kayipsiz geçmeye çalisacak.

Kasimpasa ise ligdeki ilk maçinda Atakas Hatayspor ile berabere kalirken, ikinci maçinda GZT Giresunspor'u maglup ederek 4 puan topladi.

- Galatasaray'da 3 eksik

Galatasaray'in GZT Giresunspor ile oynadigi maçta takim arkadasi Kerem Aktürkoglu'na uyguladigi siddet nedeniyle hem 8 maç men cezasi alan hem de kadro disi birakilan Marcao, kadroda yer alamayacak.

Sari-kirmizili takimda tedavisine devam edilen Arda Turan ile lisansi çikarilamayan Ogulcan Çaglayan da karsilasmanin kadrosunda bulunamayacak.

- Morutan forma giyebilecek

Galatasaray'da yeni transfer Olimpiu Vasile Morutan, yarin görev verilmesi durumunda yeni takimiyla ilk maçini oyanayabilecek.

Romanya'nin FCSB ekibinden transfer edilen ve 5 yillik sözlesme imzalanan 22 yasindaki futbolcunun lisansi çikarildi.

- Son 8 maçini kazandi

Galatasaray, Süper Lig'deki son 8 karsilasmasindan galibiyetle ayrildi.

Sari-kirmizili takim, ligde geçen sezonun son 6 haftasi ile bu sezonun ilk 2 haftasinda oynadigi müsabakalari kazanarak 8 maçlik galibiyet serisi yakaladi.

Galatasaray, ayrica ligdeki son 11 maçinda rakiplerine maglup olmadi.

Kaynak: AA