Fenerbahçe, Altay Mücadelesi Için Izmir'e Geldi

Fenerbahçe, Süper Lig’in 3. haftasinda yarin deplasmanda karsilasacagi Altay maçi için Izmir’e geldi. Sari-Lacivertli kafileyi çok sayida taraftar karsiladi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Fenerbahçe, yarin saat 21.45’de lider Altay’a konuk olacak. Sari-Lacivertliler, bu mücadele için bugün saat 22.00’de Izmir’e geldi. Izmir Adnan Menderes Havalimani’na inen Fenerbahçe’yi çok sayida taraftar karsiladi. Taraftarlar, Teknik Direktör Vitor Pereira ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak, tezahüratlarla destek oldu.

Fenerbahçe kafilesinde su isimler yer aldi:

"Altay Bayindir, Berke Özer, Osman Ertugrul Çetin, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Min-Jae Kim, Nazim Sangare, Bright Osayi-Samuel, Ferdi Kadioglu, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Mert Hakan Yandas, Fatih Yigit Sanlitürk, Mesut Özil, Miha Zajc, Muhammed Gümüskaya, Arda Güler, Melih Bostan, Enner Valencia, Mbwana Samatta."

Öte yandan, sakatliklari bulunan Serdar Dursun, Dimitris Pelkas, Irfan Can Kahveci, Filip Novak ve lisansi çikmayan Burak Kapacak maç kadrosunda yer almadi.

Kaynak: İHA