Erol Bulut Açiklamasi 'Üretiyoruz Ama Degerlendiremiyoruz'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maç içerisinde pozisyon yakaladiklarini fakat mesin yuvarlagi aglarla bulusturamadiklarini söyledi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Gaziantep FK deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 2-0’lik skorla kaybetti. Maç sonu Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Geçen hafta da ayni sikintilari yasadik”

Yeterince gol pozisyonuna girdiklerini fakat mesin yuvarlagi aglarla bulusturamadiklarini dile getiren Bulut, “Bugün ilginç bir maç oldu. Kazanmak istedigimiz bir maçti, yeterince gol pozisyonuna girdik. Üç maçlik kadar gol pozisyonu ürettik ama maalesef istedigimiz son vurusu inanarak yapmadik, golü bulamadik. Ondan sonra futbolda oldugu gibi bireysel hatalardan yaptigimiz iki hata oldu. Rakip üç kere kalemize geldi iki gol pozisyonundan gol yedik, nitekim 3 puani kaybettik. Geçen hafta da ayni sikintilari yasadik. Üretiyoruz ama degerlendiremiyoruz. Dedigim gibi maçta da yeterince gol pozisyonu ürettik, direkten dönen iki topumuz var” dedi.

Transfer döneminin bitimine kadar birkaç futbolcunun transferinin gerçeklesebilecegini dile getiren Bulut, “Golleri atamadiginiz zaman hatalar dolayi maç kaybediyorsunuz. Üzerinde çalisacagiz o yüzden bireysel hatalari minimuma düsürmemiz lazim. Bu gün iki üç tane hata vardi onu da sifira düsürecegiz. Ön tarafta gol pozisyonlarini daha iyi degerlendirecegiz. Milli maç arasina en iyi sekilde degerlendirmeye çalisacagiz. Transfer dönemine kadar aramiza katilabilir birkaç arkadasimiz, olabilir onun üzerinde çalisacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA