Basaksehir-Kayserispor Maçinin Ardindan

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman:'Bugünkü üç puan orta siralar veya yukari dogru iyi seyler yapabilirizin göstergesiydi. Önemli bir üç puan aldik ama çalismaya devam'

Süper Lig'in 3. haftasinda deplasmanda Medipol Basaksehir'i 1-0 maglup eden Yukatel Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Karaman, "Golü erken bulduk. Organize, güzel bir gol attik. Hem gol öncesi hem paslasmalar hem de ceza sahasi içi dagilim iyiydi. Golden sonra özellikle ilk devre biraz daha denk bir oyun oynamaya çalistik. Basaksehir, Türkiye'nin dayanikliligi en yüksek takimi su anda. Fiziksel anlamda bunu daha önce de oynadigi maçlarda verilerde görüyoruz. Ikinci yari, bizim açimizdan fiziksel ve dayaniklilik anlaminda takimi gelistirici bir maç oldu. Top rakipteyken basan, temasa girmeye çalisan, kaptigi toplarla direkt hücumu düsünen bir görüntü çizmeye çalistik." ifadelerini kullandi.

Basaksehir'in çok net bir pozisyonunu hatirlamadigini aktaran Karaman, söyle konustu:

"Rakibi iyi kapattik. Ikinci yaridaki oyun, iki-üç idmana bedeldi. O açidan çok sevinçliyim. Oyuncularimin hepsini kutluyorum. Maksimumlarini vermeye çalistilar. Önümüzde bir milli takim arasi var. Baskanimiza tesekkür ediyoruz, bir Thiam, takima ne kadar katki yapiyor gördük. Maalesef Türkiye'de transferlerde çok macera ariyoruz. Bilindik oyuncu çok önemli. Hangi takimdan aldigin belli, kaç maç oynadigi belli, Fenerbahçe gibi çok büyük bir kulüpten transfer ettigin belli. Minimum hatayla bir transfer yapti Berna Hanim. Bir eksigimiz var, aslinda iki de sakat oyuncular dönünce onu kapatacagimi düsünüyorum. Bugünkü üç puan orta siralar veya yukari dogru iyi seyler yapabilirizin göstergesiydi. Önemli bir üç puan aldik ama çalismaya devam."

Kaynak: AA