Antalyaspor-Çaykur Rizespor Maçinin Ardindan

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun:'Bugün maalesef uzatma dakikalarinda penalti golüyle sahadan maglup ayrildik' 'Oyun anlayisi, oyun felsefesi ve kazanma azmiyle hem de Fair play ruhuyla çok iyi bir Rizespor'u önümüzdeki günlerde hep beraber izleyecegiz'.

Süper Lig'de 3. haftanin açilis mücadelesinde konuk oldugu Fraport TAV Antalyaspor'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, uzatma dakikalarinda kalelerinde penaltidan gördükleri golle sahadan maglup ayrildiklarini söyledi.

Uygun, Antalya Stadi'nda oynanan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, takimdaki eksikliklerin kendilerini olumsuz etkiledigini belirtti.

Zor süreçten geçtiklerini anlatan Uygun, söyle konustu:

"Birçok eksigimiz vardi. Takimsal anlamda, takimsal formatimizda, takimimizin bel kemikleri futbolcularimizin sakatligi, mevkisel eksikliklerimiz... Gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bir ay sonraki süreçte yepyeni bir yönetim ve 18'e yakin futbolcunun gittigi bir ortam. Ondan sonra da yeniden kurdugumuz ve kurmaya devam ettigimiz bir takim. Milli maç arasi insallah bize iyi gelecek. Sakatlarimiz düzelecek, transferlerimiz gelecek. Ondan sonra da arzuladigimiz Rizespor'u hep beraber izleyecegiz."

"Nasil basladigin degil, nasil bitirdigin çok önemlidir." ifadesini kullanan Uygun, sunlari kaydetti:

"Bugün maalesef uzatma dakikalarindaki penalti golüyle sahadan maglup ayrildik. Antalyaspor'u tebrik ediyoruz. Oyun anlayisi, oyun felsefesi ve kazanma azmiyle hem de Fair play ruhuyla çok iyi bir Rizespor'u önümüzdeki günlerde hep beraber izleyecegiz."

Uygun, bir gazetecinin karsilasmadaki penalti kararlari ile ilgili sorusunu cevapsiz birakti.

Bir süre konusmayip mimikleriyle karsilik veren Bülent Uygun, daha sonra salondan ayrildi.

Kaynak: AA