Ankara Keçiörengücü-Adanaspor Maçinin Ardindan

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz:'Galibiyet bizim için kaçinilmazdi' Adanaspor Teknik Sorumlusu Yilmaz Akbasli:'Ikinci yari yaptigimiz degisikliklerle oyunda dengeyi sagladik ama olmadi'.

TFF 1. Lig'in üçüncü haftasinda Adanaspor'u 2-0 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yilmaz, iyi oynadiklari maçtan galibiyetle ayrildiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Hamdi Yilmaz, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi açiklamada, "Eyüpspor maçinda da çok iyi oynamistik. Bugünkü maçta bütün amacimiz ve gayretimiz galip gelmekti. Ilk yari basa bas bir mücadele oldu, iki takim da gol atabilirdi. Ikinci yari hem golü erken bulduk hem bu maçta oyunumuzu daha rasyonel bir sekilde oynamaya basladik. Galibiyet bizim için kaçinilmazdi." diye konustu.

Ikinci golü bulduktan sonra daha rahat oynamaya basladiklarini anlatan Yilmaz, "Daha fazla gol atabilirdik fakat bugün bu skor bize yetti. Bütün futbolcularimi kutluyorum. Ellerinden gelen her seyi yaptilar. Bu maçta gördük ki gol attigin ve galip geldigin zaman öz güvenini daha fazla kazanmis oluyorsun. Ayrica bulabilirsek orta saha için bir 8 numara transferi düsünüyoruz." ifadelerini kullandi.

Adanaspor Teknik Sorumlusu Yilmaz Akbasli ise futbolcularin heyecanindan kaynakli maçin basinda tutuk bir oyun sergilediklerini söyledi.

Maçin ilerleyen dakikalarinda hakimiyeti ele geçirdiklerini vurgulayan Akbasli, "Ilk yari rahat pozisyonlari gole çeviremememiz ilk yarinin 0-0 bitmesine neden oldu. Ikinci devre ise kalecimizin sakatlanmasi, attigimiz frikikte gol kaçirmamizdan sonra 1-1 olacak iken top döndü ve ikinci golü yedik." degerlendirmesinde bulundu.

Akbasli, takimin ikinci golden sonra strese girdigini belirterek, "Ikinci yari yaptigimiz degisikliklerle oyunda dengeyi sagladik. Hakimiyeti elimize aldik ve arka arkaya 4 pozisyon yakaladik. Bunlardan birisi gol olsa maç daha farkli yerlere gidecekti ama olmadi." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA