30 Agustos Zafer Bayrami Futbol Senligi'nde Final

Bafra Belediyesi tarafindan düzenlenen Genç Yildizlar 30 Agustos Zafer Bayrami Futbol Senligi, gerçeklestirilen finalle sona erdi.

Oldukça renkli anlarin yasandigi turnuva finaline Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, AK Parti Ilçe Baskan Vekili Muhammet Yüksel, MHP Ilçe Baskani Barbaros Turna, CHP Ilçe Baskani Vahit Perçin, Iyi Parti Ilçe Baskani Aydogan Yilmaz, Ilçe Spor Müdürü Osman Senocak, Ilçe Saglik Müdürü Dr. Aytaç Akin, TFF Bölge Müdürü Ibrahim Güven, Samsun ASKF Baskani Sener Aydin, TÜFAD Baskan Yardimcisi Çetin Topsakal, Bafra Belediye Baskan Yardimcisi Saban Hüryasar, Bafra Halk Egitim Merkezi Müdür Yardimcisi Ferhat Kurt, Bafra Ülkü Ocaklari Baskani Ceyhan Düzgün, TÜRKAV Bafra Sube Baskani Sami Keskin ve çok sayida sporsever katildi.

Birbirinden çekismeli maçlara sahne olan turnuvanin finalinde rakibi Alaçamspor’u yenen Dededagspor sampiyon oldu. Yari finalde ise Mevlanaspor ve 1453 Fetihspor karsi karsiya geldi. Karsilasma sonucu rakibine üstünlük saglayan Bafra Mevlanaspor üçüncülügü elde etti.

Bafra Belediyesi Spor Müdürlügü koordinasyonunda gerçeklestirilen 30 Agustos Zafer Bayrami Futbol Senligi’nde, yari final karsilasmasi sonrasi yapilan penalti yarismasi ise farkli heyecanlarin yasanmasina sahne oldu.

Penalti yarisinda ise Bafra Idman Yurdu Spor Kulübü’nden Çagatay Kurt birinci oldu. Penalti sampiyonu Çagatay Kurt’a ödülü olan bisiklet, Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç tarafindan verildi.

Turnuvada oynanan final maçi sonrasi kupa töreni gerçeklestirildi.

Turnuva sampiyonu Dededagspor’a kupasini Ilçe Kaymakami Cevdet Ertürkmen verdi. Ikinci olan Alaçamspor’a Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, üçünü olan Mevlanaspor’a AK Parti Ilçe Baskan Vekili Muhammet Yüksel, dördüncü 1453 Fetihspor’a MHP Ilçe Baskani Barbaros Turna tarafindan madalya ve kupalari takdim edildi.

Turnuvaya katilan 1930 Bafraspor, Genç Bafra, 23 Nisan Futbol Kulübü, Hacinabispor, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Bafra Idman Yurdu takimlarina da katilimlari için kupa verildi.

Kaynak: İHA