Uygun Açiklamasi 'Nasil Basladigin Degil, Nasil Bitirdigin Önemli'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sakat ve eksik futbolcularin kendilerini olumsuz etkiledigini belirterek, “Nasil basladigin degil, nasil bitirdigin önemlidir. Çok iyi bir takimi önümüzdeki günlerde izletecegiz” dedi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Çaykur Rizespor, deplasmanda karsilastigi FT Antalyaspor’a 3-2 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Uygun, takimdaki eksikliklerin islerini zorlastirdigini ve zor bir dönemden geçtiklerini söyledi.



Remmy, Boldrin, Phiri gibi futbolcularin mevkisel eksikliklerin haftalardir islerini zorlastirdigini belirten Uygun, “Bir ay sonraki süreçte yeni yönetim ve 18’e yakin futbolcunun gittigi ortam ve ondan sonra yeniden kurdugumuz ve kurmaya devam ettigimiz bir takim. Milli takim arasi bize iyi gelecek. Sakatlarimiz düzelecek. Transferlerimiz gelecek ve ondan sonra arzuladigimiz Rizespor’u hep beraber izleyecegiz” diye konustu.



"Iyi Rizespor’u izlettirecegiz"

“Lige nasil basladigin degil, nasil bitirdigin çok önemlidir” diyen Uygun, “Rizespor olarak oyun anlayisi, felsefesi ve kazanma azmiyle çok iyi bir takimi önümüzdeki günlerde hep beraber izleyecegiz. Bugün maalesef 96. dakikada penaltidan maglup ayrildik. Antalyaspor’u tebrik ediyoruz” dedi.



"Sessiz kaldi"

Bir gazetecinin hakemin penalti kararlarini sordugu, soruya Uygun, cevap vermeden mimikleriyle yaklasik 1 dakika sessiz kaldi.

Kaynak: İHA